rootbreaker Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2016 Μπορώ να ρωτήσω τι ηλικία έχεις rootbreaker? Στα πρώτα -άντα (πλέον) Link to comment Share on other sites More sharing options...
McRaster Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2016 (edited) 30αντάρης είσαι ; γιατί αν είσαι 40άρης και ξέρεις απ'εξω τιμές απο MSc έχεις θέμα . Δηλαδή κοίτα,αν έχεις πρότυπο τον Ροδόπουλο τότε στο λέω απο τώρα στα 40 δεν θα κάνεις σεξ (Χρήστο σόρρυ , πήρα το θάρρος) Edited Ιανουάριος 5 , 2016 by McRaster Link to comment Share on other sites More sharing options...
rootbreaker Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2016 30αντάρης είσαι ; γιατί αν είσαι 40άρης και ξέρεις απ'εξω τιμές απο MSc έχεις θέμα . Δηλαδή κοίτα,αν έχεις πρότυπο τον Ροδόπουλο τότε στο λέω απο τώρα στα 40 δεν θα κάνεις σεξ (Χρήστο σόρρυ , πήρα το θάρρος) ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Ξέρω τις τιμές για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι επειδή ψάχνω να κάνω ένα μεταπτυχιακό κάποια στιγμή. Ο δεύτερος είναι επειδή με ρωτάει πολύς κόσμος οπότε το ψάχνω. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rootbreaker Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2016 Τον θες για γαμπρό σου? Ζηλεύεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
McRaster Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2016 είσαι ωραίος, απο δουλειά πως πάμε; μισθολογικά εννοώ; θέλω μια τιμή και εκεί Link to comment Share on other sites More sharing options...
rootbreaker Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2016 £26k με salary review την επόμενη βδομάδα. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2016 Ρε ο root έχει κοπέλα εκεί, τι του βάζεις ιδέες....Και δεν κατάλαβα τι εννοείς με τα δεύτερα άντα και σεξ? Μια χαρά δουλεύει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ροδοπουλος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2016 (edited) Μπράβο ρε με βγάλατε και χωρίς σεξ. Προς τα ήντα πάντως το σεξ στο κάνουν όλοι και όχι εσύ. Edited Ιανουάριος 5 , 2016 by Ροδοπουλος 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McRaster Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2016 (edited) Ikaros εσύ είσαι άλλη φάση, ξέρω εγώ.Χρήστο, οφείλεις να ομολογήσεις οτι σεξουλικά σε διεγείρουν πλέον οι οπές απο τα καρότα (μεταφορικό το σχόλιο για να μη με παρεξηγήσεις).Αν συνεχίσεις έτσι με τις συμβουλές σου θα έχουμε δημογραφικό πρόβλημα Root νομίζω οτι θα πας μια χαρά και θα αναθεωρήσεις κάποια απο τα γραφόμενα σου στη πορεία.Προσωπικά θα κυνηγούσα το CEng και όχι MSc Edited Ιανουάριος 5 , 2016 by McRaster Link to comment Share on other sites More sharing options...
rootbreaker Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2016 Root νομίζω οτι θα πας μια χαρά και θα αναθεωρήσεις κάποια απο τα γραφόμενα σου στη πορεία.Προσωπικά θα κυνηγούσα το CEng και όχι MSc Για το CEng χρειάζομαι MSc όμως. Μέσα στο 2016 θα πάω για IEng μιας και έχω βρει ήδη sponsors. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα