Μετάβαση στο περιεχόμενο

Εξαρτημένο τοπογραφικό


Recommended Posts

Να παραβλέψω για άλλη μια φορά το σχόλιο σου περί τρολ διότι σου έχει γίνει ποίημα να τους χαρακτηρίζεις έτσι όσους διαφωνούν μαζί σου και για άλλη μια φορά θα σου πω πως τα όσα λες δεν ενδιαφέρουν το πελάτη . Αν εσύ δεν τα βγάζεις πέρα και πας για κλείσιμο δεν υπάρχει περίπτωση να συγκινηθεί ο πελάτης διότι και εκείνος κοιτάει την τσέπη του . Όπως είπα ο ακριβώς τοπογράφος έχει χασούρα και αυτή η χασούρα δεν πρόκειται να του εξασφαλίσει τα έξοδα του .

Edited by IAN
  • Upvote 2
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 42
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Ο τελευταίος ολοκλήρωσε την εφαρμογή με ελάχιστο κόστος, καθώς περιορίστηκε στην χρήση κανόνα και γωνιόμετρου, σνομπάροντας συστηματικά τα τόταλ και τα διπλόσυχνα.

 

Σωστο

 

Παιρνοντας λοιπον ως παραδειγμα αυτη την περιπτωση, εχουμε κ λεμε:

 

Αν ο εξοπλισμος δεν αποσβαινεται κ αν δεν αφηνει incremental cash flow, τοτε δεν υπαρχει ΚΑΝΕΝΑΣ απολυτως λογος για την αγορα του, ΠΛΗΝ της περιπτωσης δημιουργιας οικονομιων κλιμακας. Δηλαδη, αν ειναι να σκαψω μια σηραγγα με μεροκαματα σε βραχο με αξινα κ φτυαρι κ ο πελατης δεν πληρωνει την αποσβεση 10 wagondrills, 10 dumpers και 10 τσαπών, τοτε ο μοναδικος λογος για να αγορασω αυτα τα μηχανηματα ειναι η διαφορα των μεροκαματων που θα πληρωσω αν τα κανω με το χερι, σε σχεση με το αν το κανω με μηχανηματα. Αυτο ειναι οικονομια κλιμακας.

 

Εδω βρισκεται κ ο λογος για τον οποιο εκραξαν ολοι το Σηφουνακη για τη δηλωση του για τα εξαρτημενα τοπογραφικα απο κινητα, ΚΑΙ ΟΧΙ η επιστημονικη ακριβεια, διοτι αν το Κρατος εδινε τις ευχες του για εξαρτηση με μεγαλες αποκλισεις, τοτε δεν θα υπηρχε κανενας λογος για αγορα γαιδετικου gps. ενας χωροβατης, μια κορδελα, ενα κινητο κ ΤΕΛΟΣ.

 

ArrivederLa

 

@ ian

 

..........................

Παρακάλω να μην χρήσιμοποιούνται τέτοιοι χαρακτηρισμοί.

DIMITRIS80

Edited by DIMITRIS80
Link to comment
Share on other sites

Αφενός χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί τα posts του Hans Landa είναι υποδειγματικά κατά την γνώμη μου όσον αφορά την περίγραφη του τρόπου κοστολόγησης μιας υπηρεσίας.

Αφετέρου, λυπάμαι ιδιαίτερα που διαβάζω όσα γράφει ο ΙΑΝ, ο οποίος έχει χρήσει τον εαυτό του αυτόκλητο υπερασπιστή των ιδιωτών των οποίων το αίμα ρουφάμε οι μηχανικοί και ειδικότερα οι τοπογράφοι.

Λοιπόν ΙΑΝ, δεν έχεις ιδέα τι κάνει το κάθε όργανο που χρησιμοποιούμε, δεν έχεις ιδέα ποια έρευνα απαιτείται για ένα τοπογραφικό, δεν έχεις ιδέα τι διαφορές μπορεί να έχει ένα σύγχρονο τοπογραφικό από ένα που έχει συνταχθεί με κορδέλες και οπισθοτομίες, γενικά ειλικρινά για ποιόν λόγο εμφανίστηκες σε μια συζήτηση στην οποία δεν έχεις καμία θέση και δυναμιτίζεις την κουβέντα?????

 

Είναι προφανές πως η κουβέντα αυτή δεν πρόκεται να βγάλει πουθενά και δεν υπάρχει λόγος να παραμένουν οι τόνοι ανεβασμένοι.

Το παρόν θέμα κλειδώνεται.

Edited by DIMITRIS80
  • Upvote 3
  • Downvote 2
Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.