ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2013 Κι από μένα συμφωνοι στα ...3!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gianmulti Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2013 Παντως σημερα στην εθνικη Τραπεζα δεν μου δεχθηκαν αμοιβη χωρις ΤΕΕ. Τι να κανω ? Μαλλον να παω σε αλλη Ε.Τ.Ε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2013 (edited) Γιατί πρέπει να κάνεις κατάθεση της αμοιβής στην Εθνική;;;;;; Είναι πάνω από 1.500 ευρώ με το ΦΠΑ;;;; Αν ναι, τότε καλύτερα σε οποιαδήποτε άλλη τράπεζα. Edited Ιούνιος 7 , 2013 by ΙΑΣΟΝΑΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gianmulti Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2013 δυστυχως ναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
gianmulti Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2013 και θα αναιβασω στο ΤΕΕ την αποδειξη εισπραξησ απο αλλη τραπεζα? η τιποτα?η μονο το ΑΠΥ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2013 Δεν χρειάζεται ν' ανεβάσεις τίποτα. Όπου να 'ναι θα "αφαιρέσουν" το προαπαιτούμενο του εικονιδίου. Αν δεν το κάνουν μέχρι 30.9 τότε έχε έτοιμο ένα pdf με το ΦΕΚ κατάργησης του 2%, ανέβασέ το και ...καθάρισες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gianmulti Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2013 ευχαριστω ιασονα Link to comment Share on other sites More sharing options...
architect_duth Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2013 Εάν ρωτούσες την ΕΤΕ να σου έδινε ΓΡΑΠΤΩΣ απάντηση για το ΓΙΑΤΙ δεν σου δέχονται την αμοιβή, τι θα έλεγαν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2013 Απλώς, δεν θα έδιναν τίποτα και θα έλεγαν ότι, αυτή την οδηγία έχουν από τα κεντρικά!!!! Το ίδιο μου είπαν κι εμένα πριν 3-4 μήνες. Τους είπα ευχαριστώ και διέκοψα κάθε συνεργασία μαζί τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
architect_duth Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2013 "Οδηγία από τα κεντρικά".... κάτι σαν το inside joke που λέμε!!! Η απάντησή μου σε αυτό θα ήταν: Άρα τα υπόλοιπα υποκαταστήματα της ΕΤΕ που δέχονται πληρωμή αμοιβής χωρίς το ΤΕΕ, δεν λαμβάνουν υπόψη τους την ΕΝΤΟΛΗ από τα ΚΕΝΤΡΙΚΑ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα