Μετάβαση στο περιεχόμενο

The Ταρατσόνι Project


HighLow

Recommended Posts

Α) Για κάποιους λόγους που δε θα αναλύσω είναι νόμιμο.

Και άντε και σε πιστέψαμε ότι αυτό που υπάρχει είναι νόμιμο, δεν χρειάζεται να αναλύσεις κάτι. Αυτό που θα κάνεις όμως μήπως είναι παράνομο; Δεν είδα να λες ότι υπάρχει άδεια. Αν υπάρχει άδεια θα υπάρχει και μελέτη και μελετητής. Εμάς τι μας χρειάζεσαι;

 

 

Και για να αφήσουμε την πλάκα που παρατράβηξε. Μήπως κάποιος συντονιστής μπορεί να το μεταφέρει κάπου αλλού; Άκου "Εργασίες μηχανικών - Ταρατσόνι project".

Link to comment
Share on other sites

Η χαρά του ... καταδότη έγινε το thread :smile: . Αφήστε το λίγο έχει ενδιαφέρον .

 

Πες μας HighLow , πως σκέφτεσαι να οργανώσεις τον κήπο ; Θα στήσεις κανένα barbecue night ; Φέρνω τις μπύρες .

 

Και δεν πειράζει , ποιός τους γ@μεί τους αποκάτω και τα παράπονά τους όταν ξεκινήσουν οι ... βροχοπτώσεις :mrgreen:

 

Και τότε να σε δω άνετε κύριε HighLow τι θα βρεις να πεις στους εξαγριωμένους συγκατοίκους σου . Εμάς , καλά μας πουλάς παραμύθι και μεταξωτή κορδέλλα . Θέλουμε να δούμε που θα το φτάσεις . Αλλά όταν το φτάσεις κάπου τα πράγματα χοντραίνουν και θα είσαι υπόλογος για σοβαρές ζημιές και προπάντων για παρανομίες που θα σου στοιχίσουν .

 

Όσα κατάλαβες κατάλαβες . Οι συντονιστές ας το πάνε στα ... ανέκδοτα :grin:

Link to comment
Share on other sites

Γιατί συνάδελφε tsak1; Το θέμα δεν εξαντλήθηκε.

Τους ηλιακούς στην απόληξη δεν θα τους συζητήσουμε;

 

Τα Η/Μ. Δεν υπάρχουν Η/Μ;

 

Συζητήθηκαν; Δεν συζητήθηκαν. Εμείς δηλαδή τι;

Edited by hkamp
Link to comment
Share on other sites

....

...να το μεταφέρει κάπου αλλού; Άκου "Εργασίες μηχανικών - Ταρατσόνι project".

Το έχουμε δει από την αρχή ως ζήτημα φυσικά.

Θέματα σαν αυτά πραγματικά τελειώνει και η δική μας φαντασία τι να τα κάνουμε, στο χαλαρά δεν θα μπορεί να το δει ο θεματοθέτης.

Να φάει σουτάκι, η επιστήμη θα χάσει γνώση από το αρνητικό παράδειγμα.

Ακόμα και οι αγαπητοί ιδιώτες είναι χρήσιμο να μάθουν ότι δεν είναι δυνατόν να ρωτανε πώς να παρανομήσουν και μάλιστα σε επαγγελματίες του κλάδου. Λες και είναι κουβέντα καφενείου το φόρουμ.

Φυσικά και οι ίδιοι όπως πολλοί (κι εμείς οι ίδιοι φυσικά) έχουμε συνηθίσει στην περιρρέουσα λογική, έλα μωρέ όλοι κάτι έχουν κάνει να κάνω και εγώ κάτι κλπ

Φυσικά αν ρωτούσε πως μπορώ να κάνω κάτι όμορφο και σύννομο εδώ να αξιοποιήσω μια όμορφη θεά δεν θα υπήρχε πρόβλημα.

 

Θα αφήσουμε τον άμοιρο αρμόδιο της ενότητας να βγάλει τα κάστανα από την φουφού.

Link to comment
Share on other sites

Τους ηλιακούς στην απόληξη δεν θα τους συζητήσουμε;

 

Τα Η/Μ. Δεν υπάρχουν Η/Μ;

 

Συζητήθηκαν; Δεν συζητήθηκαν. Εμείς δηλαδή τι;

 

Ζήλεψες εσύ παλληκάρι μου ; :smile:

 

Φυσικά αν ρωτούσε πως μπορώ να κάνω κάτι όμορφο και σύννομο εδώ να αξιοποιήσω μια όμορφη θεά δεν θα υπήρχε πρόβλημα.

 

Πας καλά κύριος :mrgreen: . Που τον είδες τον HighLow να ρωτά κάτι που έχει να κάνει με το νόμο ;

 

Ότι γουστάρει κάνει λέμε και είναι και νόμιμο για λόγους που εμείς ΔΕΝ μπορούμε να καταλάβουμε 8-)

 

Ρε τι εκπλήξεις επιφυλάσσει αυτή η ζωή :smile:

 

High Low , οι ... ουρανοί είναι δικοί σου . Ήρθε η ώρα να φτιάξεις τους δικούς σου κρεμαστούς κήπους . Ποιός τους γ@μεί αυτούς της Βαβυλώνας :smile:

Link to comment
Share on other sites

Καλά είστε απαράδεκτοι!!! Ειδικά οι συντονιστές!!! Παίζεται αυτή η φάση #25 posts τώρα και δεν έχετε φροντίσει να το μεταφέρετε στην αρμόδια ενότητα που είναι τα θέματα ιδιωτών κύριοι??? Εμ, πως θα γίνει δηλαδή?? Επειδή ο Γιάννης δουλεύει, θα χάνει τα καλύτερα??? :)

Link to comment
Share on other sites

α.... όλα κι όλα... οι αρμοδιότητες αρμοδιότητες..... :mrgreen:

 

Χμμμμ.... μήπως να φωνάζαμε τον.... Kakos_lykos ? 8-) :mrgreen:

 

Μπορεί συντονιστής να μην είναι..... αλλά...... έχουμε κι έναν αρμόδιο εδώ.... :smile:

Link to comment
Share on other sites

Μην τους ακούς φιλαράκι...προχώρα...μέχρι να μπουν τα Η/Μ. Δηλαδή δεν κατάλαβα πάλι εσείς οι ΠΜ θα φάτε? Εμεις να μην πάρουμε φωτογραφικό μάτι? Ολα και όλα..

Λοίπον φίλε άκου που έχεις λάθος....Καταρχήν τρως γκολ από τα αποδυτήρια με τον τίτλο...ακου "ταρατσόνι πρότζεκτ"... Σαν να λές, μάγκες θα κάνω τον μπομπ τον μάστορα και εσείς θα βλέπετε και θα κρίνετε.... Τι μηχανικοί και σαχλαμάρες. Μασάει ρε ο μπόμπ ο μάστορας? Ποτέ...

Και επειδή έχεις ρέντα μην μείνεις στο "ταρατσόνι" μπορείς και "γεφυρόνι" και "αυτοκινητοδρόμι"....Εμείς εδώ αν κάπου έχεις λάθος θα επέμβουμε με μάιλ....

Link to comment
Share on other sites

Είπαμε είναι νόμιμη η φάση που θα γίνει, με ό,τι συμπεριλαμβάνει αυτό. Δεν θα ασχοληθώ άλλο με τα τυπικά της διαδικασίας, ούτε αν έχω την α άδεια και τη β, και αν έχω μελετητή ή όχι. Πάντως να πω πώς αν έχεις δικαίωμα εξαρχής στην οικοδομή να σηκώσεις κι άλλο όροφο που δε σηκώθηκε για διάφορους λόγους (μήπως θέλετε να σας αναλύσω και τους λόγους; )μπορείς να το κάνεις νομιμότατα ακολουθώντας συγκεκριμένες διαδικασίες. Θα πρότεινα (όποιος θέλει το σέβεται) να μην γραφτούν άλλα σχόλια σχετικά με τη νομιμότητα μιας και δεν θα βοηθήσει πουθενά.

Ο από κάτω γείτονας που θα "τρώει τη βροχή όταν ποτίζω τους κρεμαστούς κήπους" είμαι εγώ οπότε ναι, με έχω ενημερώσει... Επίσης για κήπο σε ταράτσα υπάρχουν ειδικοί στους οποίους θα απευθυνθώ όταν έρθει η ώρα.

Δεν ήταν σκοπός του post το τυπικό κομμάτι της διαδικασίας αλλά η κατασκευή καθαρά. Δηλαδή να καταγράψω λύσεις, τι συνεργεία χρειάζονται, ενδεικτικές τιμές και το αποτέλεσμα. Το πριν και το μετά σα να λέμε.

Όποιος θέλει να εκτονωθεί δε μπορώ να κάνω κάτι, αλλά δεν έχω σκοπό να απαντάω σε σαχλαμάρες και προσβολές. Mια φορά μιλάμε και όποιος δε θέλει να καταλάβει δε θα καταλάβει όσες φορές κι αν πω κάτι. Από δω και πέρα, όποιος δεν γουστάρει και δεν έχει κάτι να μάθει μιας και τα ξέρει όλα, πολύ απλά δε χρειάζεται να τρώει το χρόνο του εδώ.

Παρακαλώ να σεβαστείτε το σκοπό της ανάρτησης που είναι ενημερωτικός για κάποιον που θα θελήσει να φτιάξει κάτι τέτοιο στο μέλλον και να μη γεμίσουμε άλλο το post με σκουπίδια, εξυπνάδες, και κακό χιούμορ.

 

Να ζητήσω συγγνώμη για την ανάρτηση σε λάθος ενότητα, και ευχαριστώ για την μεταφορά του θέματος στη σωστή.

Edited by HighLow
Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.