Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ερώτηση για τακτοποίηση πισίνας


Recommended Posts

Καλησπέρα. Σε κτήριο με άδεια υπάρχει πισίνα για την οποία υπάρχει άδεια, αλλά έγινε μεγαλύτερη. Πιστευετε ότι θα πρέπει να υπολογίσω τα επιπλέον τμ της πισίνας και να πληρωθεί πρόστιμο 80Ευρώ/τμ ή θα μπορούσα να το βάλω σε αναλυτικό προϋπολογισμό για την αλλαγή των διαστάσεων εφόσον υπάρχει στην άδεια? Ποια η γνώμη σας?

Link to comment
Share on other sites

Δε σκέφτηκες καθόλου τη νομιμοποίηση?

 

Με την νομιμοποίηση θα ζητάνε πάλι αρχ/κά, στατικά, μηχανολογικά, αναλυτικούς κλπ, οπότε πιο καλά ξεμπερδεύει έτσι, το πολύ πολύ να την μπαζώσει σε 30 χρόνια.

Link to comment
Share on other sites

Δικοί μου πελάτες δεν τα έβγαζαν πέρα με τα διάφορα ...πρόστιμα, φόρους, χαράτσια κ.λπ. και τις μπάζωσαν από τώρα (τρεις περιπτώσεις, τρεις πισίνες με άδεια χωρίς αυθαιρεσίες). Ένας φύτεψε ντομάτες από πάνω!!!!

Link to comment
Share on other sites

Δε σκέφτηκες καθόλου τη νομιμοποίηση?

Η αλήθεια είναι ότι δεν τη σκέφτηκα. Και αυτό επειδή μάλλον είμαι νέα και δεν γνωρίζω πολλάάά. Αν δεν είναι κόπος να μου κάνεις μία μικρή ενημέρωση..

Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

Η διαδικασία της νομιμοποίησης σε περίπτωση μικρής παράβασης μπορεί να έχει μεγαλύτερο κόστος για τον ιδιοκτήτη από την τακτοποίηση αλλά όμως θα είναι νόμιμος και θα ξεμπλέξει με τα αυθαίρετα.Μέσω δηλ του άρθρο 26 παρ 2 του 4014 πληρώνεις το παράβολο και καταθέτεις στην πολεοδομία τα απαραίτητα σχέδια ενημερωμένα πλέον με τις νέες διαστάσεις της πισίνας καθώς και τις μελέτες που απαιτούνται.Αυτές τις απαιτήσεις θα τις πάρεις από την πολεοδομία σου μετά από την ανάλογη ερώτησή σου σε αυτές πριν ξεκινήσεις τη διαδικασία.Ετσι θα ξέρεις και τι θα κοστολογήσεις για τον ιδιοκτήτη..

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.