gkaram Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2010 Καλησπέρα.Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα αγροτεμάχιο στην περιοχή της βαρυμπόμπης και να βγάλω άδεια για κατασκευή ιππικού ομίλου.Υπάρχει κάποια ειδική νομοθεσία;Γνωρίζει κάποιος συνάδελφος τους όρους δόμησης της περιοχής;Τί να προσέξω μιας και είμαι άπειρος; Ευχαριστώ πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JTB Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2010 Για καλύτερα και άμεσα αποτελέσματα, πρέπει να απευθυνθείς στην Πολεοδομία, ζητάς κάτι σπάνιο, οπότε αφού είσαι και συνάδελφος, γιατί να μην ενημερωθείς απευθείας από την υπηρεσία (μία από τις υπηρεσίες) που θα σε ελέγξει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
VISTA Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2012 Μήπως γνωρίζει κάποιος συνάδελφος προδιαγραφές και νομοθεσία για οικοδομική άδεια για ιππικό όμιλο και αν έχει ειδικούς όρους δόμησης σε εκτός σχεδίου περιοχή . Επιπλέον από ότι έψαξα είναι ασαφές αν ανήκει σε τουριστική ή αθλητική μονάδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2012 Κάτι έχω ψάξει παλαιότερα σχετικά με ξενοδοχείο σκύλων. Νομίζω η νομοθεσία δεν αλλάζει. Κάνε μια σχετική αναζήτηση. Το θέμα θα μεταφερθεί στην σωστή κατηγορία Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manolis gon Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2012 (edited) Για ρίξε μια ματιά στο παρακάτω: http://www.alogomaga... Επίσης http://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%AE%20%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CE%B9%CE%B1%20%CE%B3%CE%B9%CE%B1%20%CE%B9%CF%80%CF%80%CE%B9%CE%BA%CF%8C%20%CF%8C%CE%BC%CE%B9%CE%BB%CE%BF&source=web&cd=11&ved=0CCkQFjAAOAo&url=http%3A%2F%2Fstatic.diavgeia.gov.gr%2Fdoc%2F%25CE%25924%25CE%259B%25CE%259D%25CE%2593-%25CE%2593%25CE%25971&ei=qgm9UNTgAsWN4gThjoCgCA&usg=AFQjCNGLcPXJ-S6dDSm_y_CatEA4Ub9Xww&cad=rja Edited Δεκέμβριος 3 , 2012 by Manolis gon 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VISTA Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2012 (edited) Ευχαριστώ αλλά αυτή τη διεύθυνση την έχω βρει κ εγώ αλλά δεν βοηθάει. Και δυστυχώς ούτε στη πολεοδομία έχουν ιδέα !!!! Edited Δεκέμβριος 11 , 2012 by Manolis gon Link to comment Share on other sites More sharing options...
avgoust Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2012 (edited) Δεν ξέρω την δυναμικότητα που θέλεις αλλά ψάξε στην νομοθεσία και με την λέξη "ιπποστάσιο". Ως ιπποστάσιο υπάγεται στα κτηνοτροφικά. Αναλογα την δυναμικοτητα απαιτουνται και διαφορετικες μελετες. Απ ' ότι θυμάμαι , είχα πάρει εγκρίσεις από Δ/ση υγιεινής , Δ/ση αγροτικής ανάπτυξης (νομαρχιακές τότε ) , είχε περάσει επιτροπή σταυλισμού , έγκριση Δημοτικού Συμβουλίου κλπ Ηταν τότε σε 3 στάδια η διαδικασία : αδεια ίδρυσης -> άδεια οικοδομής -> άδεια λειτουργίας βάσει της Υγειονομικής διάταξης Υ1β/2000 ΦΕΚ 343Β του 1995. Εκεί θα δεις στο άρθρο 1 (ορισμοί) τα περί "ιπποστασίου" Τωρα με τον καταιγισμο των αλλαγων τα τελευταια χρονια δεν ξερω αν ισχυουν ακόμα όλα αυτά. Edited Δεκέμβριος 10 , 2012 by avgoust Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα