Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κάρφωμα ηλεκτροδίου σε σκυρόδεμα-τσιμεντοκονίαμα


miltos

Recommended Posts

Είσαι σίγουρος πως πρέπει να το αναμίξεις με τσιμέντο; Στα ηλεκτρόδια ράβδους μπαίνει όπως είναι. Αν μιλάμε για το terrafill φυσικά...

Edited by stayros
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 67
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δεν "πρέπει". Απλά έχεις τη δυνατότητα να το αναμίξεις με σκυρόδεμα (βλέπε οδηγίες) ή τσιμέντο (το είπαν προφορικά). Εγώ δοκίμασα να το βάλω σκέτο.

Edited by miltos
Link to comment
Share on other sites

θα πρέπει να διασφαλίσεις ομοιόμορφη απόσταση μεταξύ του βελτιωτικού και του ηλεκτροδίου!!!! Το Φ22 είναι τραγικά μικρό.

Link to comment
Share on other sites

Θυμίζω πως χρειάζομαι το βελτιωτικό μόνο για γέμισμα και όχι για βελτίωση με τη συνηθισμένη έννοια. Δεν παίζει κανένα ρόλο η έκκεντρη ή όχι θέση του ηλεκτροδίου στην οπή.

Edited by miltos
Link to comment
Share on other sites

Μου αρέσει ρε Μίλτο που σου δίνουμε όλοι συμβουλές εκ του ασφαλούς :mrgreen: ρε σεις, ξέρεται τι ''παλούκι'' τραβάει ο Μίλτος? :sad:

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Αν δεν έγινε αντιληπτό το βελτιωτικό το θέλω απλά για να εξασφαλίσω επαφή μεταξύ ηλεκτροδίου και σκυροδέματος. Το χρειάζομαι δηλαδή μόνο για γέμισμα.Θα μπορούσα αλλιώς ανοίξω λίγο μεγαλύτερη τρύπα και να βάλω πχ ρευστή τσιμεντοκονία ή χώμα και να καρφώσω το ηλεκτρόδιο κλπ.

 

Αν μου επιτρέπεις μια συμβουλή, μην σπαταλάς παραπάνω χρόνο και χρήμα πρός την κατεύθυνση της βελτίωσης της αγωγιμότητας του σκυροδέματος, αλλά πρός την κατεύθυνση της εύρεσης καθαρού χώματος να καρφώσεις τα ηλεκτρόδιά σου, επιμηκύνοντας ελαφρά τους αγωγούς της αντικεραυνικής πρός αυτά, ΑΝ έχεις χώρο βέβαια. Αλλιώς...σκάψε βαθειά να βρείς χώμα. Το βρεγμένο μπετόν έχει ειδική αγωγιμότητα 100Ωm και το μέτριο χώμα 50.

Edited by miltos
Διαγραφή παράθεσης τμήματος μηνύματος
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.