Μετάβαση στο περιεχόμενο

Νέο Σεμινάριο για ορυχεία, μεταλλεία, πετρέλαιο κλπ από ΙΕΚΕΜ-ΤΕΕ


Γιάννης

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 319
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Αφηστε τα γενικα κε δειτε πιο συγκεκριμενα.Συνολο οι θεσεις ειναι 4900 κε δηλωσαν 3920.700 ειναι συνολο οι μηχανικοι που δηλωσαν κε ειναι δεκτοι μεχρι 496.ειδικα για αττικη ειναι 490 οι θεσεις κε εχουν δηλωσει γυρω στα 400 ατομα συνολο που οι 300 ειναι μηχανικοι και 100 οι τεχνιτες.150 ειναι τουλαχιστον οι θεσεις για πρακτικη για μηχανικους στην αττικη που αυτο σημαινει οτι πρεπει να παρουν τους περισσοτερους που δηλωσαν αν οχι κι ολους.οτιδηποτε λιγοτερο γινει ειναι σκανδαλο.ξαναδειτε τα και πειτε μου αν εχω αδικο.

Link to comment
Share on other sites

Απο που προκυπτει πως για αττικη ειναι 150 μηχανικοι; Μονος σου ειπες πως οι συνολικες θεσεις ειναι 4900 και οι των μηχανικων 496, δηλαδη περιπου το 10% των συνολικων θεσεων. Πως γινεται λοιπον στην αττικη που οι συνολικες θεσεις ειναι 400, οι 150 να απευθυνονται σε μηχανικους; Με την λογικη να το παρεις (εφοσον δεν υπαρχει καμια επισημη πληροφοριση για τον αριθμο των θεσεων) και αττικη το 10% των θεσεων θα ειναι για μηχανικους.

Link to comment
Share on other sites

Σχετικο ειναι αυτο το 10% που λες karavlaxos, σε μερικες περιφερειες η ζητηση ειναι μικροτερη απο αυτη που θα αναλογουσε βασει του διαμοιρασμου των επιταγων, ενω σε καποιες αλλες υπαρχει ζητηση αλλα δεν υπαρχει αντιστοιχος αριθμος θεσεων στα κεκ. Οποτε σε καποιες αλλες περιφερειες που υπαρχει μεγαλυτερη ζητηση θα ξεπεραστει αυτο το 10%.

Link to comment
Share on other sites

Εγω μιλαω με πραγματικα δεδομενα κε οχι θεωρητικα.δεν γινεται στην αττικη να παρουν 49 μηχανικους που ειναι το 10% γιατι υπαρχουν συνολο 99 τεχνιτες.αρα θα μεινουν γυρω στις 350 θεσεις που ειναι διαθεσιμες κενες.δεν υπαρχει συμμετοχη απο τεχνιτες που προοριζοταν οι περισοτερες θεσεις.αρα μπορουν να καλυφθουν απο μηχανικους που υπαρχει πολυ ζητηση.στην χειροτερη εχουν ηδη βγει 150 θεσεις πρακτικης στην αττικη για μηχανικους αρα οι πρωτοι 37_38 απο καθε ειδικοτητα ειναι σιγουροι.

Link to comment
Share on other sites

Ηδη στο συνολο περισευουν 1000 επιταγες σε σχεση με το συνολο της δρασης με τους ποσους δηλωσαν.η καθε επιταγη στο συνολο αξιζει 4220+2000 που ειναι για τον ωφελουμενο αρα συνολο6220.τωρα 1000 που ειναι κενες επιταγες στο συνολο μας κανει 6220000.και ποσα αλλα θα φαγωθουν ενας θεος ξερει.καλοφαγωτα τεε σε καλη μερια!!!!

Link to comment
Share on other sites

Μια ερώτηση(ίσως να είναι άστοχη) στους συναδέλφους που είναι εν δυνάμει ωφελούμενοι και έχουν κάνει ταυτόχρονα αίτηση για την είσχυση των ενεργειακών επιθεωρητών:

Πρέπει να δηλώσουμε την επιταγή κατάρτισης κάπου στο παράρτημα ΙΙ ή δεν έχει καμία σχέση?

Να υπογραμμίσω ότι δεν έχω λάβει κάποια άλλη επιδότηση τύπου ΝΕΕ ή ΕΣΠΑ.

Link to comment
Share on other sites

Συνάδελφε ναι πρέπει να το βάλεις κανονικά υποτίθεται, γιατί στις διευκρινίσεις σου λέει ότι θα συμπληρώσεις τα πάντα εκτός από καταβληθέν ποσό και ημερομηνία καταβολής. Παραθέτω:

"Σε περίπτωση που έχετε κάνει αίτηση σε πρόγραμμα και περιμένετε την έγκριση, τότε συμπληρώνετε ομοίως το σύνολο των πεδίων, εκτός από το «καταβληθέν ποσό» και το «ημερομηνία καταβολής»"

 

Έτσι κι αλλιώς το όριο των 200.000 Ευρώ για ενίσχυση De Minimis δεν πρόκειται να το ξεπεράσεις.

Εγώ σκέψου περιμένω και εκείνο το σεμινάριο από τον ΠΣΔΜΗ που ήταν για φωτοβολταϊκά ή ΚΕΝΑΚ ή κάτι άλλο έλεγε στα πλαίσια της κατάρτισης εργαζομένων επιχειρήσεων που απασχολούν από 1-49 άτομα. Από Μάιο του 2011 περιμένουμε ακόμα. Εμείς είμαστε ως γνωστόν επιχείρηση του 1 ατόμου. "Πέθαναν" τα φωτοβολταϊκά και ακόμα περιμένουμε !  :mrgreen: 
 

Edited by Antiermitianos
Link to comment
Share on other sites

"Σε περίπτωση που έχετε κάνει αίτηση σε πρόγραμμα και περιμένετε την έγκριση, τότε συμπληρώνετε ομοίως το σύνολο των πεδίων, εκτός από το «καταβληθέν ποσό» και το «ημερομηνία καταβολής»"

1)Βασικά στις διευκρινίσεις αναφέρει ''Σε περίπτωση που έχετε εγκριθεί και δεν έχετε λάβει ακόμα καμία ενίσχυση''.

Έχουμε εγκριθεί? εφόσον είμαστε ακόμα εν δυνάμει ωφελούμενοι?

 

2)Στην προκήρυξη του voucher δεν είδα με μια γρήγορη αναζήτηση να αναφέρεται ούτε στο θεσμικό πλαίσιο ούτε κάπου αλλού σε ενίσχυση ήσσονος σημασίας.

 

3)Τέλος,αν όντως δεν είναι deminimis δεν πρέπει να το βάλουμε ούτε στον πίνακα του σημείου Β αφού εκεί βάζουμε  ''τις ίδιες επιλέξιμες δαπάνες που πρόκειται να σωρευθούν με ενισχύσεις ήσσονος σημασίας''

 

Έτσι κι αλλιώς το όριο των 200.000 Ευρώ για ενίσχυση De Minimis δεν πρόκειται να το ξεπεράσεις.κάπου αλλού σε ενίσχυση ήσσονος σημασίας(de minimis)

Ξέρω,διυλίζουμε τον κόνοπα αλλά να χαμε να λέγαμε...

Μάλλον θα κάνω αυτό που λες να έχω και το κεφάλι μου ήσυχο...

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.