Μετάβαση στο περιεχόμενο

Π.Δ. 24-4-85


Recommended Posts

Ζητώ συγνώμη ,,αλλά πρέπει να έχουμε και μια 2,και 3 γνώμη εκτός τον δικηγόρο και τον μηχανικών τις περιοχής μας ,και δεν το κάνω για προσωπικούς λογούς αλλά για ένα χωριό ολόκληρο που εχει ένα λιοτρίβι που το κρατάνε με νύχια και με δόντια για να βγάζουν το λαδακι τους και να έχουν ένα εισόδημα

 

Και πήρα το θάρρος να ρωτήσω γιατί τα οικονομικά τον συνεταίρο είναι χαλιά ( συντάξεις ογα τον 300 ευρω ) δεν τους περισσεύουν λεφτά για δικηγόρους ,

 

 

Μην κάνετε διαδοχικές δημοσιεύσεις. Για να πραγματοποιήσετε οποιαδήποτε αλλαγή στο περιεχόμενο του κειμένου ή για να συμπληρώσετε το μήνυμα που δημοσιεύσατε, χρησιμοποιείστε την εντολή "Επεξεργασία".

Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής

Γιάννης

Edited by Γιάννης
Link to comment
Share on other sites

κύριε Κυριάκου διόρθωσα λίγο τα μηνύματά σας (πάτησα απλά μερικά enter) ώστε να φαίνονται σωστά. Η συντονιστική ομάδα προσπαθεί να βρει λύση στο πρόβλημα (δεν ξέρω αν το βλέπατε όλοι ότι τα γράμματα χάνονταν δεξιά). Παρακαλώ μην απαντήσετε στην εν λόγω πρόταση διότι θα σβηστεί οσονούπω.

 

Επί του θέματος:

όπως είπε πολύ σωστά ο yian η πολεοδομία μπορεί να έρθει μετά από καταγγελία και να καταγράψει τις όποιες παρανομίες. Είναι όμως σχεδόν βέβαιο ότι ο "αντίδικος" θα απαντήσει κι αυτός με καταγγελία...Και επειδή τα ελαιουργία είναι ΠΟΛΥ δύσκολη περίπτωση είναι σχεδόν απίθανο να σας βρούνε 100% εντάξει. Γι΄ αυτό λοιπόν προτείνω να προσπαθήσετε να συνεννοηθείτε με τον άνθρωπο μήπως βρεθεί κάποια εξωδικαστική λύση...

Καλού κακού μιλήστε με αρμόδιο μηχανικό σχετικά με την νομιμότητα της δικής δραστηριότητας ώστε να είστε "υποψιασμένος" αν τυχόν σας προλάβει ο "γείτονας" με καταγγελία...Έχετε π.χ. ανανεωμένη έγκριση περιβαλλοντικών όρων? Έχετε άδεια διάθεσης λυμάτων? Τηρούνται οι προβλέψεις των μελετών αυτών (χρήση ασβέστη, στεγανοί βόθροι, στεγανολεκάνη εξάτμισης κλπ?) ή ο κατσίγαρος πέφτει στο παρακείμενο ρέμα? (Δεν το λέω για να σας προσβάλλω, το 90% των ελαιουργείων αυτό κάνει...)

 

Πιστεύω να βοήθησα σχετικά με το πως πρέπει να κινηθείτε...

Link to comment
Share on other sites

τα έχουμε όλα αυτά τα χαρτιά για αυτό δεν μας έμειναν ούτε ευρώ τσακιστό ( και όλα αυτά υστέρα από καταγγελία του κυρίου )

Link to comment
Share on other sites

Η πολεοδομία είναι υποχρεωμένη να κάνει αυτοψία και να καταγράψει πρόστιμα αν υπάρχουν αυθαιρεσίες. Αν η πολεοδομία δεν ανταποκρίνεται απευθυνθείτε στον εισαγγελέα με το έγγραφο και τον αριθμό πρωτοκόλλου της καταγγελίας σας.

Link to comment
Share on other sites

Κάθε δημόσια υπηρεσία όταν λαμβάνει έγγραφο αίτημα πολίτη με αριθμό πρωτοκόλλου οφείλει να απαντά. Διαφορετικά, κινείσαι όπως σωστά ανέφερε και ο Γιάννης παραπάνω.

Δεν υπάρχουν προφορικές απαντήσεις και υπεκφυγές.

Link to comment
Share on other sites

ο παλιός πρόεδρος μου έδωσε την καταγγελία με αριθμό πρωτοκολλου

****21/10/2010 και μου είπε ότι ποτέ δεν απάντησαν ,

πήγα στην πολεοδομία και μου τα μάσαγαν με διαφορές δικαιολογίες

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.