Μετάβαση στο περιεχόμενο

Θεώρηση Βιβλιαρίων για οφειλέτες 2013


evarepo

Recommended Posts

Ίκαρε, διάβαζα εδώ (http://www.michanikos.gr/topic/34040-%CE%9A%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%BF%CF%82-%CF%85%CE%B3%CE%B5%CE%AF%CE%B1%CF%82/page__st__10#entry549146) ότι υπήρξε κάποια εξέλιξη, ή λάθος κατάλαβα;

Link to comment
Share on other sites

Να ρωτήσω κάτι ? Με την διαδικασία αυτή δίνουν ενημερότητα που αναγράφει την οφειλή ή ενημερότητα κανονική (χωρίς αναγραφή ενδεχόμενης οφειλής ) ?

Link to comment
Share on other sites

Ίκαρε, διάβαζα εδώ (http://www.michaniko...146) ότι υπήρξε κάποια εξέλιξη, ή λάθος κατάλαβα;

 

Ναι η θεώρηση ισχύει κανονικά με την διαδικασία που περιέγραψα και έκανα.... Ασφαλιστική ενημερότητα δεν δίνουν όυτε για μικροποσά χρωστούμενα που έγραψε κάποιος.

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση Ίκαρε.

Ασφαλιστική ενημερότητα δεν δίνουν που έγραψε κάποιος.

Νομίζω αυτός/ή που το έγραψε αναφερόταν σε κάποιου είδους ενημερότητα που δίνει το ΤΣΜΕΔΕ προκειμένου ο Μηχανικός να θεωρήσει μπλοκ αποδείξεων στην Εφορία.

Edited by gp1
Link to comment
Share on other sites

Δεν ισχύει ούτε αυτό....Το ρώτησα πριν 2 εβδομάδες περίπου. Και εγώ για θεώρηση μπλοκ ενδιαφέρομαι αλλά δεν γίνεται. Ενα τέταρτο μιλούσα αυτοπροσώπος με την προισταμένη εισφορών και δεν γίνεται τίτοτα...

Link to comment
Share on other sites

Εδώ βρήκα το ποστ του/της dada:

(#104) http://www.michaniko...

Ίσως επικοινωνήσω μέσω PM να δω πώς πήρε την ενημερότητα.

Edited by gp1
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Το τοπικό ΤΣΜΕΔΕ ισχυρίζεται (από το τηλέφωνο) οτι για να σου θεωρήσουν βιβλιάριο πρέπει να έχεις εισόδημα κάτω από 10000 (και όχι 30000) τα δυο τελευταία χρόνια.

Έχει αντιμετωπίσει κανείς άλλος τέτοια περίπτωση?

Τύπωσα την σχετική απόφαση και θα πάω τη Δευτέρα επιτόπου να δω τι γίνεται. Αν κάποιος γνωρίζει κάτι σχετικό, αν έχει αλλάξει κάτι, παρακαλώ τα φώτα του.

Link to comment
Share on other sites

30.000 και με μεταγενέστερη απόφαση (από όσο διάβασα στο site του Σωματίου Μισθωτών Τεχνικών) 40.000€ αθροιστικά τα τελευταία 2 χρόνια είναι το όριο εισοδήματος. Τέλος πάντων θεωρητικά πλέον αυτά. Σήμερα πήγα για να δω τι γίνεται με το θέμα (είχα κάνει αίτηση από 4/4) και μου έκαναν τσαλίμια. Αρχικά δεν έβρισκαν την απόφαση έγκρισης της αίτησής μου (στο 2ο όροφο στο "Τμήμα Επιστροφών"). Με έστειλαν στον ΚΥΤ (στον 1ο) και μου ξέφουρνισαν το μαντάτο: το "Υπουργείο", "αντέδρασε" τη Μ. Πέμπτη (πριν μια εβδομάδα) και απαίτησε να σταματήσει αυτή η διαδικασία. Η απόφαση της Δ.Ε. για την περίπτωσή μου είχε εγκριθεί από 15/4 (βρέθηκε στον ΚΥΤ), αλλά έκαναν την πάπια! Τελικά μετά από 2 πάνω-κάτω μεταξύ ορόφων και χάρη στην εξαιρετική υπάλληλο του Τμήματος Επιστροφών στο 2ο (δεν είμαι σίγουρος για το όνομά της αλλά μια είναι που τρέχει εκεί μέσα) η οποία αναγκάστηκε να πάει στον Πρόεδρο όπως μου είπε για να ξεπεραστεί το πρόβλημα που δημιούργησαν τα ευθυνόφοβα σκουλήκια του ΚΥΤ (ο Δ/ντης που τον διέκοψα από το ...κουλούρι που έτρωγε και μια άλλη θείτσα προφανώς η αμέσως αρχαιότερη). Το βιβλιάριό μου τελικά θεωρήθηκε καθώς είχα έγκριση από 15/4 (πριν δηλαδή την "αντίδραση" του "Υπουργού"-του ****** Βρούτση άραγε; ) . Καλή σας τύχη όσοι δεν έχετε κάνει ακόμα αίτηση...

Edited by tpanag
Link to comment
Share on other sites

Μη μασάτε από τα όποια τσαλίμια πάνε να κάνουν. Η κοπέλα στον 2τερο (φαντάζομαι μιλάμε tpanag για την μελαχρινή προς κόκκινο? μακρυμάλλα) εξαιρετικότατη!!! Και σε μένα αφού έκανα 1-2 πάνω κάτω πήγε η ίδια και βρήκε την απόφαση που κάποιος άλλος υπάλληλος βατιότανε να την ανεβάσει εκέι που έπρεπε...

Πάντως η όλη ανοργανωσιά είναι πραγματικά δείξε μου το ταμείο σου να σου πω ποιος είσαι.

Edited by ikaros13
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.