Μετάβαση στο περιεχόμενο

Απεργία 21/10/2008 και ανακοίνωση της Κτηματολόγιο Α.Ε.


tpanag

Recommended Posts

Με ποιά δικαιοδοσία αποφάσισε και ανακοίνωσε η Κτηματολόγιο Α.Ε. ότι αύριο Τρίτη 21/10/2008 θα λειτουργήσουν κανονικά όλα τα γραφεία κτηματογράφησης, τη στιγμή που σύλλογοι Νομικών και Μηχανικών έχουν εξαγγείλει συμμετοχή στην απεργία; Δεν θυμάμαι να έλαβα καμιά τηλεφωνική κλήση σήμερα από την Κτηματολόγιο Α.Ε. για να επιβεβαιώσω ότι δεν θα απεργήσω αύριο! Ούτε κάποιος δικηγόρος από το γραφείο μας επίσης! Έχω την εντύπωση ότι κάποιοι δεν είναι όσο σοβαροί θα έπρεπε!

Link to comment
Share on other sites

Οποιος έβγαλε τέτοια ανακοίνωση είναι γελοίος και άσχετος. Αυριο υπάρχει γενική απεργία και αυτές οι σαχλαμάρες των καλοπληρωμένων διοικήσεων με τους τεμπελχανάδες συμβούλους και τα γραβατοφορεμένα στελέχη είναι για τα μάτια του κόσμου. Για να δείξουν ότι οι ίδιοι δεν απεργούν και εργάζονται για το "καλό" της εταιρείας τρομάρα τους...

Link to comment
Share on other sites

αχ και να ξέρατε τι συμβάσεις έχουν αυτοί που θα πάνε με τις γραβατούλες τους αύριο και ουδόλως τους ενδιαφέρει η δική μας απεργία............ΘΑ ΚΑΡΑΦΛΙΑΖΑΤΕ !!

 

πχ.......χωρίς να λέω ονόματα..........

 

Σύμβουλος μηχανικός συμβούλου υπουργού..........παίρνει ετησίως 84.000€ και είναι μόλις 36 ετών με 5 χρόνια εμπειρία ντεμέκ.........

 

Για το καλό όλων πάντως ΑΥΡΙΟ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ (ΑΝ ΟΧΙ ΠΟΡΕΙΑ) ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ !!

 

Και δεν είμαι ΠΛΕΟΝ ούτε δεξιός, ούτε κεντρώος, ούτε αριστερός.

 

Απλός αγανακτισμένος άνθρωπος και εξαθλιωμένος ελ. επαγγελματίας που δήθεν ζω και απολαμβάνω !!!

 

Και όλοι αυτοί οι αλητάμπουρες πολιτικοί έχουν και το θράσος να βγαίνουν στα κανάλια, να συζητάνε και ΝΑ ΓΕΛΑΝΕ ΚΙΟΛΑΣ !!!!

 

Θα έπρεπε να κλαίνε και να ντρέπονται να εμφανισθούν.

 

Μην τρώτε κουτόχορτο παιδιά......

 

Δεν θα μας εξοντώσουν (καθώς δε συμφέρει....ποιός θα δουλεύει ?), αλλά θα μας φτάσουν σε τέτοιο σημείο που ούτε να σκεφτείς, ούτε να ερωτευτείς, ούτε να κλάσεις δεν θα έχεις το χρόνο, τη δύναμη και το μυαλό για να το πράξεις.

 

Και όταν εφευρεθούν τα high intelligence machines, απλά θα μας αποσύρουν σαν μη αποδοτικούς.

 

 

Όποιος θέλει πάντως ένα καφεδάκι Σύνταγμα αύριο το πίνουμε, μετά την πορεία.

 

Πμ και τα λέμε......... :wink:

Link to comment
Share on other sites

Λίγα λες. Σύμβουλοι και "φυτευτοί" Γεν. Διευθυντές σε γνωστό Οργανισμό και τράπεζες έχουν κλειστά συμβόλαια των 240 και 280.000 ευρω ετησίως και όλη τη μέρα περιφέρονται κάνοντας δημόσιες σχέσεις. Στα meetings (που έχει τύχει να βρεθώ) αναπτύσουν θεωρίες και ...ασυναρτησίες για να δικαιολογήσουν τη θέση τους. Το 70% εξ αυτών είναι παντελώς άσχετοι και ανίκανοι. Μολύβι δεν έχουν πιάσει στα χέρια τους. Anyway...κι ύστερα λέμε ότι φταίνε οι ..."τρομοκράτες".

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.