Μετάβαση στο περιεχόμενο

ενεματα τιμες τοποθετηση


 

Recommended Posts

καλημέρα σας ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε πάνω κάτω τις τιμές για την τοποθέτηση ενεμάτων χωρίς τα υλικά στην τιμή . μόνο τοποθέτηση.

για παράδειγμα τιμή/λίτρο ευχαριστώ.

το ρωτάω γιατί έχω πάρει διάφορες τιμές με μεγάλη απόκλιση και θέλω να ξέρω τι προσφορά θα δώσω και ποια εταιρία να εμπιστευτώ.

ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Συνάδελφε καλησπέρα

 

Η τιμή εξαρτάται από την ποσότητα, την σύνθεση του ενέματος, και τις απαιτήσεις της δουλειάς. Οι μεγάλες διαφορές στην τιμή μάλλον προκύπτουν από τα διαφορετικά πράγματα που έχει ενσωματώσει και προσφέρει ο καθένας..

Link to comment
Share on other sites

Η εργασία είναι τυφλή.

Εμπιστέυσου μόνο όσους έχουν έρθει στο έργο και το έχουν δει.

Κατά τα άλλα βάλε προδιαγραφές υλικού, πίεσης, ελέγχου και καταγραφής.

Όρισε τον κάνναβο.

Δοκίμια κανονικά πρέπει να πάρεις αλλά ανάλογα το έργο μπορείς και να μην τα ζητήσεις.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Αν και καθυστερημένα :

 

Φαντάζομαι ότι η απόκλιση έχει να κάνει καταρχάς με το είδος του συγκροτήματος που θα χρησιμοποιηθεί (υψηλού στροβιλώδους ή μη - όπως αυτό ορίζεται και στα ΠΕΤΕΠ). Άλλο υψηλού στροβιλώδους (2 μάρκες μου έρχονται κατά νου, από τα τυποποιημένα συγκροτήματα) και άλλο μη υψηλού.

Επίσης, έχει να κάνει κ με την τοποθέτηση σωληνίσκων (άλλο τα υλικά και άλλο η προετοιμασία της επιφάνειας). Η τοποθέτηση παίρνει χρόνο κ έχει αρκετά εργατικά και υλικό (δηλ. προμήθεια σωληνίσκων, διαμόρφωση απολήξεων σωληνίσκων με φάλτσο και τρύπες, διάτρηση τοιχοποιίας σε κάνναβο που έχει οριστεί από την επίβλεψη, τοποθέτηση σωληνίσκων, αρμολόγημα της περιβάλλουσας περιοχής για να μην διαρρεύσουν κατά την εφαρμογή, εισπίεση αιωρήματος, δέσιμο με σύρμα και με τρόπο τέτοιο που να μην διαρρεύσουν μέχρι να πήξει το μίγμα και τέλος, κόψιμο τους και αρμολόγημα της οπής).

 

Αν όλα αυτά ΔΕΝ περιλαμβάνονται (πλην της εφαρμογής), τότε μια τιμή χοντρά χοντρά γύρω στα 0,80Ε - 1,0Ε (εξαρτάται κ από την προσβασιμότητα κ.λπ.) είναι αρκετά ρεαλιστική.

 

Υ.Γ. Επίσης, δοκίμια γενικά υποχρεούσαι να πάρεις και να τα αποστείλεις για έλεγχο (κ πάλι βέβαια, το συζητάς αυτό). Τέλος, χρειάζεσαι τους τρεις ελέγχους που πρέπει να κάνεις καθημερινά (ειδικού βάρους, ρευστότητας και εξίδρωσης).

Edited by Directionless
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.