Latg Δημοσιεύτηκε September 27, 2023 at 06:12 μμ Δημοσιεύτηκε September 27, 2023 at 06:12 μμ 1 ώρα πριν, subrosaval said: @Pavlos33 ευχαριστώ και πάλι . Αυτό πιστεύω κι εγώ . Και σε παλαιότερες οικοδομικές άδειες δεν είχα ποτε πρόβλημα με το στηθαίο αλλά ζούμε σε μια εποχή που οι ερμηνείες αλλάζουν σε μια νύχτα . Βλέπε την υπόθεση ΣΤΕ για την εκτός σχεδίου δόμηση . Το ΣΑ το ανάφερα διότι δεν μου έκαναν κάποια υποσημείωση ότι απαγορεύεται η κατασκευή στηθαίου πάνω από το ανώτερο ύψος . Το αντίθετο μάλιστα . Μου γράφουν ότι πρέπει να κατασκευαστεί για να κρύβει τα φωτοβολταϊκά ! Τα ΦΒ πως επιτρέπονται ? Σε οριζόντια θέση ?
subrosaval Δημοσιεύτηκε September 27, 2023 at 06:43 μμ Δημοσιεύτηκε September 27, 2023 at 06:43 μμ (edited) Μπορεί να γίνει τοποθέτηση σε 0 μοίρες . Δεν είναι τόσο αποδοτικά οπως να ήταν τοποθετημένα σε κλίση αλλά μια χαρά γίνεται . Η απόδοση τους υπολογίστηκε κανονικά στον ΚΕΝΑΚ με κλίση 0 μοίρες . Ασε που ήταν απαίτηση και από το ΣΑ να τοποθετηθούν σε μηδέν μοίρες και πίσω από το στηθαίο , αλλιώς θα επέβαλαν στέγη Edited September 27, 2023 at 06:46 μμ by subrosaval 1
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Συνδεθείτε τώρα