Brasco Δημοσιεύτηκε June 6, 2013 at 12:49 μμ Δημοσιεύτηκε June 6, 2013 at 12:49 μμ (edited) Αυτό που έχω διαπιστώσει είναι αναμονές με βαφές προστασίας και φαινομενικά δίχως ίχνος οξείδωσης πας μετά από 10 - 15 χρόνια να τις κάμψεις και κόβονται σαν αγγούρι στην ρίζα τους. Εκεί που πάσχουν οι αναμονές είναι στην επιφάνεια του μπετόν. Εκεί δηλαδή που δεν πέρασε ποτέ ο πήχης και μαζεύεται νερό αλλά και αυτός που πέρασε κάποτε την αντιδιαβρωτική προστασία δεν επέμεινε στο συγκεκριμένο σημείο. Edited June 6, 2013 at 12:50 μμ by Brasco 1
Ροδοπουλος Δημοσιεύτηκε June 6, 2013 at 12:56 μμ Δημοσιεύτηκε June 6, 2013 at 12:56 μμ Brascoσυμφωνώ και αυτή είναι η πραγματικότητα. Δεν είναι όμως το νερό αλλα ο ηλεκτρολύτης (σκυρόδεμα). Μην ξεχνάμε οτι η επικάλυψη των αναμονών είναι ΜΗΔΕΝ!!!!!!! Απο εκεί και πέρα ας πούμε οτι θέλω >48Φ ελεύθερο μήκος για 20/25 και μου δείχνετε κουτάκια και σας λέω οτι η διατήρηση αυτού του μήκους για διάστημα > 10 ετων είναι δύσκολη και ακριβή υπόθεση. Όπως λέει και ο Brasco θα τα λυγίσετε και θα κοπούν σαν βούτυρο διότι δημιουργούν ενα ιδιαίτερα γαλβανικό κελί που δύσκολα προστατεύετε για πολλά χρόνια.
terry Δημοσιεύτηκε June 6, 2013 at 01:06 μμ Δημοσιεύτηκε June 6, 2013 at 01:06 μμ Το ιδιο προβλημα εχουμε και με ενα εμφανες υποστυλωμα (πχ γωνια Η/Χ)?
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Συνδεθείτε τώρα