Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΚΑΝΕΠΕ-Απορίες-Παρατηρήσεις


 

Recommended Posts

5 εκατοστά με C20/25 πώς έγινε ρε Χρήστο; Στο ελάχιστο το πήγε με d>= 5cm 

Edited by McRaster
Link to comment
Share on other sites

Φιλε δεν ξέρω λεπτομέρειες για το πως το σκέφτηκε  μόνο οτι βρήκα. Πάντως δεν κόλλησαν. Αυτό που ψάχνω είναι ενα αρθρο που είχα διαβάσει πριν χρόνια και έδειχνε λύση αντίστοιχου προβλήματος χρησιμοποιώντας βλήτρο αλλα οχι με ρητίνη αλλα το βλήτρο έμπαινε μέσα σε μεγάλη διαμέτρου οπή που γίνονταν στα 2 κομμάτια της πλάκας και γίνονταν χρήση υλικού πλήρωσης μεγάλου G.  

Link to comment
Share on other sites

Συγγνώμη αλλά εγώ διάβασα αυτό

 

"κατα την ενίσχυση πλάκας έγινε χύτευση νέου σκυροδέματος σε υφιστάμενο. Παρόλο τον επιμελή καθαρισμό και λόγο χλωριόντων και βαθιάς ενανθράκωσης, παρόλο που χρησιμοποιήθηκε επάλειψη με ενισχυτικό πρόσφυσης, πρόσφυση δεν επιτευχθεί μιλάμε για πολύ χαμηλές τιμές <0,2 MPa. Με αποτέλεσμα στον έλεγχο διεπιφάνειας να την θεωρούμε σε κατάσταση διαχωρισμού."

 

 

Ε καλά , άρχισες πάλι τα γνωστά

Edited by McRaster
Link to comment
Share on other sites

Αυτό είναι το πρόβλημα δεν αλλάζει κάτι.!!!!!!!!!!!!! Την ενανθράκωση και τα χλωριόντα τα βρήκα εγω κατόπιν εορτής. 

Link to comment
Share on other sites

Τώρα τί κάνεις; Δέν υπάρχει περίπτωση να πήγες κατόπιν εορτής και συνάδελφος μηχανικός να σου είπε τα στοιχεία απο τον έλεγχο πρόσφυσης και τι αστάρια έβαλε.Ο λόγος είναι βασικός και μπλέχτηκες στη δουλειά άλλου.Αν το έκανες σε εμένα δεν θα σου έλεγα τίποτα και μάλιστα αν υπήρχε πρόβλημα σε δικη μου δουλειά θα πήγαινα εγώ ο ίδιος να διορθώσω τη ********** που έκανα.

 

Το πρόβλημα είναι οτι ξεκινάς κάτι και στη συνέχεια το αλλάζεις

 

Όταν γράφεις στο φόρουμ "Με αποτέλεσμα στον έλεγχο διεπιφάνειας να την θεωρούμε σε κατάσταση διαχωρισμού" , δίνεις την εντύπωση οτι το έκανες εσύ με κάποια εταιρία (Πληθυντικός)

 

Εσύ είπες οτι δέν έκανες κανένα έλεγχο,δέν το είπα εγώ.

 

Και να πώ οτι μιλάς για κατασκευή, για ενισχύσεις πόσες εταιρίες υπάρχουν στην Αθήνα ; μη τρελαθούμε

Edited by Γιάννης
Link to comment
Share on other sites

Αντε πάλι εγω πήγα κατόπιν εορτής να δω το γιατί. Δεν έκανα έλεγχο πριν την εφαρμογή. Μετα έκανα!!! για να εξηγήσω το γιατί. 

Link to comment
Share on other sites

Χρήστο με κούρασες πραγματικά, αν θέλεις να μονοπωλήσεις με όλα τα έργα σου στο φόρουμ μπορείς να το κάνεις 

Edited by McRaster
Link to comment
Share on other sites

Θα με τρελάνεις εγω ψάχνω ενα paper και σε κούρασα :shock: :shock: σου είπα για τίποτα άλλο. Εχεις δει αυτό το paper?

 

Αντιγράφω τον εαυτό μου

 

Το πρόβλημα είναι ως εξής

 

κατα την ενίσχυση πλάκας έγινε χύτευση νέου σκυροδέματος σε υφιστάμενο. Παρόλο τον επιμελή καθαρισμό και λόγο χλωριόντων και βαθιάς ενανθράκωσης, παρόλο που χρησιμοποιήθηκε επάλειψη με ενισχυτικό πρόσφυσης, πρόσφυση δεν επιτευχθεί μιλάμε για πολύ χαμηλές τιμές <0,2 MPa. Με αποτέλεσμα στον έλεγχο διεπιφάνειας να την θεωρούμε σε κατάσταση διαχωρισμού. Κάπου πριν καιρό είχα βρεί μια εξίσωση όπου στην αντοχή τέμνουσας του βλήτρου συνυπολόγιζαν της μηχανικές ιδιότητες τριβής μεταξύ του υλικού πλήρωσης και του σκυροδέματος με διαχωρισμό διεπιφάνειας? Σας θυμίζει κάτι?

Edited by Ροδοπουλος
Link to comment
Share on other sites

Τι λές; σε τι αναφέρεσαι;.Μπήκα και είδα αυτό που έβαλες στο ξεκάρφωτο ,νόμιζα οτι έγινε κουβέντα και διέγραψαν σχόλια διότι δέν έβγαζα νόημα απο τη κουβέντα σου με τον σουπερμαν.Σε ρώτησα 2 πράγματα τα οποία έρχοναι σε αντίφαση με την αρχική σου δήλωση.
 
Εσύ λές πήγες εκ τών υστέρων και έκανες μετρήσεις, στην αρχή λές δεν έκανες και επι της ουσίας βγάζεις όλους τους άλλους ********** και άχρηστους και βάζω και τον εαυτό μου μέσα γιατί αυτή τη δουλειά μπορεί να την έκανα και εγώ.Το πεϊπερ που ψάχνεις είναι νέα εφεύρεση του τελευταίου 5 λέπτου, ας έλεγες ψάχνω ένα πέϊπερ .Εγω σου απαντάω σε ότι γράφεις και όχι σε ότι θα έπρεπε να μαντέψω οτι θα έλεγες.
 
Ροδόπουλος: Υπήρχε αποσάθρωση του σκυροδέματος και σχεδόν ολική διάβρωση του ανω οπλισμου. Εγω το έργο το ειδα μετα την αστοχία της νεας στρώσης. Δεν έκανα τους έλεγχους και ουτε έγιναν ποτε. Καθαίρεσε ο εργολαβος το σαθρό, έβαλε το νέο πλέγμα και έκανε έγχυση νέου σκυροδέματος. Η νέα στρώση κούφωσε. Η πλάκα έχει μεγάλη περιοχή 789 τμ. Το κτήριο είναι στο ποτάμι στην Αθήνα, ετος κατασκευής 1948. Να ητανε 15 χρόνια καλά θα ήταν αλλα είναι πολλά παραπάνω.
 
 
Καταρχάς πές μου αν βγάζεις νόημα με αυτά που γράφεις και ξεκίνα απο τα 2 τελευταία posts πρίν το δικό σου σχόλιο.
 
Επίσης δεν καταλαβα πότε έγινε η ενίσχυση σε κτήριο του 1948 με 789τ.μ πλάκα και 5 εκατοστά C20/25


Προσπαθήστε να είστε πιο κόσμιοι και προσεκτικοί στην επιλογή των λέξεων που χρησιμοποιείτε.
Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής
Γιάννης

Edited by Γιάννης
Link to comment
Share on other sites

Δεν έγιναν ποτέ ελεγχοι πριν την νέα στρώση. Γιατί μπερδευόμαστε δεν καταλαβαίνω. Υπήρχαν προβλήματα και αλλαγή χρήσης. Έκαναν ενίσχυση της πλάκας απο πάνω για τα σαθρά και απο κάτω θα έβαζαν ελάσματα απο ότι ξέρω.  

 

 Κάπου πριν καιρό είχα βρεί μια εξίσωση όπου στην αντοχή τέμνουσας του βλήτρου συνυπολόγιζαν της μηχανικές ιδιότητες τριβής μεταξύ του υλικού πλήρωσης και του σκυροδέματος με διαχωρισμό διεπιφάνειας? Σας θυμίζει κάτι?

 

που το βρήκες το πεντάλεπτο!!!!

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.