Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μελέτη αποκατάστασης κτηρίου


 

Recommended Posts

Ψάχνω μελέτη αποκατάστασης κτιρίου από οπλισμένο σκυρόδεμα ή φέρουσα τοιχοποιία για μελέτη(για εκπαιδευτικούς λόγους).Ξέρει κανείς αν μπορώ να βρω κάτι τέτοιο σε καμιά βιβλιοθήκη(Θεσσαλονίκη) ή σε κάποια ιστοσελίδα ή σε κάποιο περιοδικό ή να μου στείλει κάποιος αν έχει κάτι(και έχει την καλή διάθεση φυσικά );Θα προτιμούσα να είναι στα ελληνικά αλλά και στα αγγλικά είναι οk. :)

Link to comment
Share on other sites

Η βιβλιοθήκη της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ δεν έχει τίποτα? Υπάρχει ένα μεταπτυχιακό αποκαταστάσεων (Προστασία,συντήρηση και αποκατάσταση έργων πολιτισμού). Για ρίξε μια ματιά, κάτι θα έχουν απο εργασίες.

Link to comment
Share on other sites

όταν λες πιο εμπεριστατωμένο πως το εννοείς δλδ?

μεταπτυχιακές εργασίες είναι... πόσο παραπάνω πιστεύεις ότι θα βρεις στα ελληνικά?

Link to comment
Share on other sites

Αλλό μεταπτυχιακή εργασία άλλο μελέτη από έμπειρο μηχανικό πάνω σε αυτό το θέμα.

Αλλά καλύτερα να ρωτούσες κάποιον που έχει κάνει μελέτη και επίβλεψη για να σου πει και για τα προβλήματα που θα συναντούσες στην κατασκευή και πιθανή αντιμετώπισή τους.

Link to comment
Share on other sites

Pappos πίστεψε με πολλές φορές μια καλή μεταπτυχιακή εργασία ή/και διπλωματική είναι πολύ καλύτερη απο μια οποιαδήποτε ιδιωτική μελέτη. Κι αν εχουν δει τα μάτια μου!!!

Lizard μπορείς να μας βοηθήσεις λιγάκι ακόμα ως προς το τι ακριβώς θέλεις και για ποιό λόγο? Ίσως έτσι μας κατέβει καμιά καλύτερη ιδέα.

Link to comment
Share on other sites

Η υπ. αρ. 23 εργασία στην σελίδα που σε παραπέμπω είναι μια πολύ καλή και τεκμηριωμένη εργασία.

 

Από την συνεργασία μου με "έμπειρους" μελετητές-επισκευαστές, θα συμφωνήσω με την d2m, δεν μπορείς να φανταστείς τα κριτίρια που υπάρχουν μερικές φορές. Π.χ. μην υπολογίσεις μανδύα στο πέδιλο, γιατί η υπηρεσία (ΤΑΣ) δεν πληρώνει για την συγκεκριμένη εργασία....ή υπολόγισε κάτι τεράστιους μανδύες γιατί ο μελετητής πληρώνεται με ποσοστό επί του (αναλυτικού) προυπολογισμού, οπότε όσο πιο "τέρας" το βγαλουμε, τόσα περισσότερα θα πάρουμε.Τέτοια επιστημονικά...

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.