Μετάβαση στο περιεχόμενο

Σουίτες εφαρμογών γραφείου. Ποιά δουλεύετε;


sundance

Recommended Posts

Τα 2007. Μεγάλο άλμα σε σχέση με τις προηγούμενες εκδόσεις. Δύσκολα στην αρχή για κάποιον που δεν ξεκινά απ' το μηδέν και είχε μάθει σε άλλη διάταξη των εντολών. Ακόμα παιδεύομαι και ψάχνομαι και έχω αρωγό στην προσπάθειά μου αυτή την ενσωματωμένη βοήθεια. Θέλει το χρόνο του αλλά τελικά αξίζει τον κόπο.

Link to comment
Share on other sites

αξιζει γιατι?

 

αφου οι προηγουμενες εκδοσεις αν τις ξερεις καλα ειναι πολυ παραγωγικες.

 

μολις τα απεγκατεστησα.βαριεμαι να μπω στον κοπο να τα μαθω,τη στιγμη που τα 03 τα παιζω στα δαχτυλα.

 

ειναι παντως πολυ μουρατα.

Link to comment
Share on other sites

Εγώ είμαι με τα 2003, πιστεύω οτι είναι τα καλύτερα και τα ελαφρύτερα. Σιγά, ενα κείμενο θα γράψεις. Γρήγορα, εύκολα, απλά. Το 2007 είναι too much για εμένα. Επίσης υπάρχει το OpenOffice στην 3η του έκδοση που δίνει ρέστα. Είναι μια καταπληκτική σουίτα προγραμμάτων παράλληλων του MS Office που όμως δεν κοστίζει τίποτα! Είναι δωρεάν!

 

*Στους αμετανόητους του Word 2007 να θυμίσω οτι καλό είναι να αλλαξουν τον εξ'ορισμού τύπο αρχείου που θα σώζονται τα εγγραφά τους απο .docx σε .doc που είναι συμβατό με τα Word 2003.

Link to comment
Share on other sites

Η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι χρήστες δεν χρειάζονται τις παραπάνω δυνατότητες του Word. Ούτε του Write της OpenOffice. Το WordPad είναι υπεραρκετό.

Link to comment
Share on other sites

Όντως Χάρη,... για πολύ speedάτα έγγραφα το πλέον καλύτερο (δωρεάν) είναι το AbiWord.

http://www.abisource.com/screenshots/

 

Μην κάνετε παράθεση ολόκληρου του αμέσως προηγούμενου μηνύματος για λόγους οικονομίας του forum. Παράθεση κάνετε όταν θέλετε να κάνετε αναφορά σε τμήμα μιας δημοσίευσης ή να απαντήσετε σε δημοσίευση παλιότερη από την αμέσως προηγούμενη. Αντί για κλικ στη λέξη "παράθεση" κάντε κλικ στη λέξη "απάντηση" στο τέλος της ιστοσελίδας.

Ευχαριστώ, Χάρης.

Link to comment
Share on other sites

ελάτε τώρα, τι να φτιάξει κανεις στο wordpad? εκτος αν μιλάμε για πολυ απλές χρήσεις (μα παρα πολυ απλες)

 

το Open office ειναι εξαιρετικό αλλα μόνο και μονο γιατι δινει τη δυνατότητα της φορητότητας (κουβαλας ολα σου τα αρχεια μαζι και τα προγραμματα σε ενα stick και δουλευεις σε οποιο pc θες) αλλα και γιατι βγάζει Pdf αρχεία (πραγμα εξαιρετικά χρησιμο)

 

το MsOffice 07 ειναι πολυ πιο ευχρηστο και βολικο απο τις προηγουμενες εκδόσεις και με πολυ λιγότερα προβληματα. ωστόσο ευστοχα ειπώθηκε οτι πρπει να προσέχουμε πολυ τους τύπους των αρχειων αν δεν θελουμε να χάνουμε τη μιση μερα με τηλέφωνα του τυπου "δεν μου ανοίγει" και "ξαναστειλτε το" κλπ.

 

επίσης μην θεωρείτε οτι Ms Office σημαινει Word, υπάρχουν και τα excel, pp, visio, front page κλπ τα οποία λίγο πολυ κανουν τα παντα (από δημιουργία ιστοσελίδων , labels, αρχιτεκτονικα σχέδια και χιλια δυο.

 

μονο στα εικαστικα υστερουν οπου κρατάνε σταθερα τα ηνία οι μεν της adobe (illustrator/photoshop) και οι δε της corel.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.