Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φεμ σε άλλη ΔΟΥ


Recommended Posts

Καλησπέρα,

Η έδρα μου βρίσκεται σε νησί κι επειδή η εφορία έκλεισε και πήγε σε άλλο νησί,

θα θελα να ξέρω αν μπορώ να πληρώσω το φεμ σε άλλη δου απ´ αυτήν που ανήκω, γιατί με βολέυει για

παράδειγμα να πληρώσω το φεμ σε κάποια δου στην αθήνα.

Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Μπορεις.

Αν σου πουν οχι, κανε φασαρια.

Απλα βαριουνται να κανουν αλληλογραφια με αλλη υπηρεσια.

Υπαρχει υποχρεωση να δεχονται παντως

Link to comment
Share on other sites

Συνάδελφοι καλημέρα, επειδή το συνάντησα και γω το πρόβλημα σήμερα γνωρίζει κάποιος ποιες ΔΟΥ στην Αθήνα, κατά προτίμηση προς κέντρο, δέχονται πληρωμή ΦΕΜ με γραμμάτιο συμψηφισμού? Ζωγράφου που δοκίμασα σήμερα δεν παίζει, παραλίγο να αρπαχτώ με ένα υπάλληλο γιατί εκτός του ότι δεν ήθελε να εξυπηρετήσει ήταν και εξαιρετικά ερειστικός. Απ' ότι καταλαβαίνω είναι θέμα σε ποιον υπάλληλο θα πέσεις και δεν έχω όρεξη να τσακώνομαι, γι' αυτό και ρωτάω αν ξέρει κανένας πού μπορούμε να κάνουμε δουλειά.

Edited by CHOUTOS
Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα, Η έδρα μου βρίσκεται σε νησί κι επειδή η εφορία έκλεισε και πήγε σε άλλο νησί, θα θελα να ξέρω αν μπορώ να πληρώσω το φεμ σε άλλη δου απ´ αυτήν που ανήκω, γιατί με βολέυει για παράδειγμα να πληρώσω το φεμ σε κάποια δου στην αθήνα. Ευχαριστώ

   

Mπορείς , πηγαίνεις στο ταμείο , στο τμήμα που κάνει εισπράξεις για λογαριασμό αλλων ΔΟΥ και εκεί εκδίδεται το σχετικό αποδεικτικό για την καταβολή , το οποίο στην περίπτωση αυτή δεν είναι διπλότυπο αλλά τετραπλότυπο.

Link to comment
Share on other sites

Πίστεψέ με, για το καλό της ψυχικής σου υγείας καλύτερα μην το επιχειρήσεις. Και τη σχετική εγκύκλιο να πας τυπωμένη στον συγκεκριμένο δεν πρόκειται να χαμπαριάσει, μάλλον είναι και από τους παλιούς και δεν τον πολυενοχλούν. Και με τον προϊστάμενο που μίλησα ούτε το θέμα ήξερε ούτε και να ασχοληθεί ήθελε, οπότε γνώμη μου είναι ότι το χρόνο σου θα χάσεις. Αν παρόλα αυτά επιμένεις πας δεύτερο όροφο αν θυμάμαι καλά όπως θα μπεις ακριβώς απέναντι, στον πάγκο που γράφει "Πληρωμές για άλλες ΔΟΥ"

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.