Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΠΕΑ θέρμανσης - κλιματισμού


STAVROSZ

Recommended Posts

Καλημερα 

 

Συνάδελφοι γνωρίζει κανείς τι θα γίνει την 1-1-2014 που υπάρχει η υποχρέωση να εκδίδουμε και πεα θέρμανσης και κλιματισμού σύμφωνα με το Νόμο 4122 ΦΕΚ 42-19-2-2013 τεύχος Α' ;

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

ΤΙ να ισχυσει ρε παιδια......σε 5, 6 χρονια και αν......εκτος του ότι χρειαζετε προετοιμασια για να δεχονται και θερμανσης,.....σε χρονια εκλογων λετε να βαλουν και άλλο εξοδο σε ιδιοκτητες;;;

Link to comment
Share on other sites

Όταν ανακάμψει η οικονομία και εγώ μαζί από την πεντάχρονη επίκυψη, όταν ξαναμπεί ρευστό στην τσέπη μου, όταν πάψει η εξοντωτική φορολόγηση, όταν γίνουν λογικές οι ασφαλιστικές εισφορές, όταν δεν θα υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ άνθρωπος σ' αυτό τον τόπο που να παγώνει απ' το κρύο ή να ψήνεται απ' τη ζέστη, όταν, όταν....., τότε ας έρθουν και για επιθεώρηση των εγκαταστάσεων θέρμανσης και κλιματισμού.

Μέχρι τότε, αν μου σκάσει μύτη κάποιος για να μου πει πως πρέπει να γίνει έλεγχος σε μια εγκατάσταση που τη χρησιμοποιώ με το σταγονόμετρο ως καθόλου, θα φάει μπαταριά με χοντρό αλάτι. Καθαρές κουβέντες, για να μην λέει κανείς πως δεν το είχα πει.

Link to comment
Share on other sites

Οποιος συνάδελφος θέλει να αποφύγει το χοντρό αλάτι, να επικοινωνήσει μέσω pm με τον Πάνο για τη διεύθυνση κατοικίας του.

 

Αντε και χρόνια πολλά! :)

Link to comment
Share on other sites

O πρώτος που θα επιθεωρήσει λέβητα ή κλιματιστικό, κερδίζει χρυσούν ωρο.. εεεε χμ.. λαπτόπιον!

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.