Μετάβαση στο περιεχόμενο

Έγκριση εργασιών μικρής κλίμακας σε διατηρητέο


sdimitre

Recommended Posts

Αγαπητέ cedelip,

Σας παραδίδω άνευ ουδεμιας επιφυλ´αξεως μετα το τελευτάιο σας ιατρικό -συγγνώμη μηχανικό παραλήρημα- στην κρίση του φόρουμ και κατ´ έκταση του κυβερνοχωρου. Οσο για τις έμμεσες πλην σαφείς απειλές για νομικες ενέργειες έναντιον μου αγαπητέ ερευνητα Κλουζω οφείλω να σήκωσω ψηλά τα χέρια. ¨όπως και η δική σας πανεπιστημη (κύριε μπαμπινιωτη συγχωρεστε με παρακαλώ) που επίσης σηκώνει ψηλά τα χέρια αφού διαπιστώνει οτι εκτός απο μηχανικός είστε και έγκριτος νομικός (με ειδικότητα την εισαγγελία). Καλή επιτυχία κυρ εισαγγελέα μου. Συγγνώμη γιατρε μου. Συγγνώμη... Κύριε μηχανικε. Αντίο στο μακρύ σας ταξίδι και καλή αντάμωση

 

Μετα τιμής

  • Downvote 5
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 33
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Το θέμα ξεφεύγει από τους κανόνες καλής χρήσης του φόρουμ και ειδικά σε ότι αφορά προσβλητική συμπεριφορά και το τι μπορεί να επιλυθεί - απαντηθεί  από ένα φόρουμ επαγγελματιών μηχανικών προς ιδιώτες.

 

Το θέμα κλειδώνει μέχρι να το δει ο αρμόδιος συντονιστής της ενότητας για τους ιδιώτες.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.