Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Εχω μια περίπτωση μια πολυκατοικίας που θέλει να εγκαταστήσει Νετ μετερινγκ στο κοινόχρηστο ρολόι της ΔΕΗ . Η Βεβαίωση τεκμηρίωσης νόμιμης χρήσης χρειάζεται ; και τι ακριβώς θα τεκμηριώνει ;; ποιος έχει την νόμιμη χρήση της κοινόχρηστης ταράτσας ; την αίτηση την υπογραφή ο διαχειριστής ως εκπρόσωπος … υπάρχει καποιο πρότυπο ; 

Δημοσιεύτηκε (edited)

Φαντάζομαι ότι θα χρειάζεται να φαίνεται η συναίνεση της γενικής συνέλευσης. Πάρε ένα τηλέφωνο στην περιφέρεια για περισσότερες λεπτομέρειες και ενημέρωσε και εμάς αν δεν είναι δύσκολο

Edited by miltos
Διαγραφή παράθεσης προηγούμενου μηνύματος
Δημοσιεύτηκε
On 28/1/2023 at 11:17 ΠΜ, cien said:

νομίζω ότι όταν έχεις ταυτοχρονισμό δεν πληρώνεις τη χρήση του δικτύου διανομής. Ο καθένας όμως αναλόγως των αναγκών του έχει διαφορετικό ωράριο χρήσης. 

Κάτι δεν πληρώνεις, αλλά δε θυμάμαι τι, αυτή τη στιγμή....

Πάντως είναι κλάσματα του 0,01€/KWh

Δημοσιεύτηκε (edited)

στο ΔΕΔΔΗΕ δυστυχώς έχουν πολύ δουλειά και δεν μπορούν να μου απαντήσουν, ίσα που δεν με έβρισαν δηλαδή , τέλος πάντων το ρολόι της ΔΕΗ είναι στο όνομα του διαχειριστή με το δικό του ΑΦΜ . άρα θα μπει να κάνει την αίτηση με το δικό του ΑΦΜ ; ή θα πρέπει να βγάλει καινούριο ΑΦΜ για την πολυκατοικία και να αλλάξει και το ΑΦΜ στον λογαριασμό της ΔΕΗ ;; αυτή ήταν η ερώτηση μου … έχει τύχει σε κάποιον κάτι αντίστοιχο ; τα ΑΦΜ για πολυκατοικίες νομίζω έχουν ξεκινήσει πριν 3 με 4 μήνες γιαυτό προβληματίζομαι  

Edited by george68
Δημοσιεύτηκε

(offtopic) σοβαρές υπηρεσίες, λες κι εμείς δεν έχουμε πολύ δουλειά, λες και δεν είναι δουλειά τους να εξυπηρετούν τον κόσμο. 

• 2 weeks later...
Δημοσιεύτηκε
On 31/1/2023 at 11:34 ΠΜ, cien said:

εννοείς ότι δεν κάνει μεγάλη διαφορά στο λογαριασμό ο ταυτοχρονισμός;

Με μια "μικρή" καθυστέρηση...

Ναι, αυτό εννοώ

• 1 month later...
Δημοσιεύτηκε

Καλημέρα, μου ζητήθηκε να εκδώσω μια ΕΕΔΜΚ για γήπεδο εκτός σχεδίου και εκτός ορίου οικισμού για περίφραξη. Έχουν σκοπό να εγκαταστήσουν net metering φ/β.

Η ερώτησή μου είναι η εξής : Θα επιλέξω περίφραξη και φ/β στο σύστημα των αδειών ή μόνο για περίφραξη επειδή πρόκειται για net metering 100 KV?Η επιλογή στο σύστημα είναι για φ/β εκτός σχεδίου με δικαιολογητικά που αναφέρονται στο ΦΕΚ 1556Β/2010 και όχι κάτι συναφές με net metering

Έχει αντιμετωπίσει κανείς παρόμοια περίπτωση? Ή έχει υπόψιν του κάποιες διατάξεις συγκεκριμένες για αυτοπαραγωγή?

Ευχαριστώ ε των προτέρων

Δημοσιεύτηκε (edited)

αν γίνει τοποθέτηση επί εδάφους θέλει και για την εγκατάσταση των φ/β πλαισίων

Edited by Pavlos33
Δημοσιεύτηκε
23 λεπτά πριν, hlektrik89 said:

αν γίνει τοποθέτησει επί εδάφους θέλει και για την εγκατάσταση των φ/β πλαισίων

Ευχαριστώ πολύ

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.