Μετάβαση στο περιεχόμενο

Σύνθεση Κυβέρνησης από τις εκλογές 25/01/2015


geoste

Recommended Posts

To KKE δεν συνεργάζεται με κανέναν τι στιγμή που οι κομμουνιστές επιλέγουν την απομόνωση, έξω από Ευρώπη, ευρώ, ΝΑΤΟ πράγμα που από μόνο του είναι επικίνδυνο, αναχρονιστικό και καταστροφικό. Η αρχική όμως σκέψη του ΣΥΡΙΖΑ να συνεργαστεί (άσχετα αν ήξερε την πόρτα) με το ΚΚΕ δείχνει ότι δεν ξεχνά τις ρίζες του. Είναι και επικοινωνιακό αν θέλεις που πάντως επιβεβαιώνει αυτό που λέω. 

 

Λυπάμαι αλλά δεν επιβεβαιώνει τίποτα από αυτό που λες. Από που και ως που κάτι που κάνει μια ομάδα Α είναι ενοχοποιητικό για μια ομάδα Β?

Αν ένας καταζητούμενος για ληστεία μου χτυπήσει την πόρτα δεν κάνει ούτε εμένα ληστή ούτε αυτόν αθώο, αν και πριν κάνει την ληστεία ήταν αθώος.

 

Όσο για το ΝΑΤΟ και την Ε.Ε. και η Χ.Α. λέει έξω αλλά τους στηρίζεις από ότι καταλαβαίνω, διόρθωσέ με αν κάνω λάθος, αν και όπως το λες και ο ίδιος είναι επικίνδυνο.

 

 georgios_m

Ή θα σωθούν οι πολλοί ή οι λίγοι.

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 126
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

δλδ αυτόν εδώ που γράφει ποιήματα για το  μνι  τον κανανε υφυπουργό παιδείας;

edit

παω να παιξω play station 4 με το γιο μου , εχουμε αφησει ένα pro στη μεση ............

Link to comment
Share on other sites

Καλή η φιλοσοφική συζήτηση αλλά συνάδελφοι είτε μας αρέσει είτε όχι ο λαός μίλησε. Από εδώ και πέρα θα πρέπει να πορευτούμε με αυτούς. Και ας μη ξεχνάμε ότι αυτοί που ελπίζουν σε αριστερή παρένθεση δεν έχουν σκεφτεί ότι δυστυχώς αυτό σημαίνει την καταστροφή της χώρας. Κάποιος θα πει γιατί τώρα τι είμαστε? Είναι λοιπόν πολύπλοκο το θέμα, όπως γράψατε σε προηγούμενα ποστ ο καθένας μας αντιλαμβάνεται τη σωτηρία διαφορετικά.

Και όπως έγραψα σε άλλο θέμα, το σημαντικό ζήτημα για εμάς τους μηχανικούς είναι το υπουργείο "παραγωγικότητας" (ποιοι τα σκέφτονται τα ονόματα) με το Λαφαζάνη και το Τσιρώνη. Ο Θεός να βάλει το χέρι του.

Link to comment
Share on other sites

Κάνεις λάθος δεν λέει κάτι τέτοιο η ΧΑ

 

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ .........................

 

Καταγγελία των Συμφωνιών (GATT, Μάαστριχτ) και των Διεθνών Οργανισμών (ΕΟΚ, ΝΑΤΟ) που δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντά μας, δεν σέβονται και δεν υπερασπίζονται ως οφείλουν τα δίκαιά μας. Σύναψη συμμαχιών με γνώμονα το όφελος του Έθνους. Όχι στην υποτέλεια. Όχι στην Ευρώπη των πολυεθνικών. Ελλάδα υπερήφανη και δυναμική.

 

Πηγή

Το site της χρυσής αυγής είναι κάτω και δεν μπορώ να αντιγράψω από εκεί.

Link to comment
Share on other sites

Λεει επαναδιαπραγμάτευση με ΝΑΤΟ για σαφή ρόλο με εθνική κυριαρχία και μεσα στη εε

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Το ερώτημα είναι και αν δεν γίνει η κωλοτούμπα ούτε από συριζα ούτε από μερκελ τι χάνουμε Εμείς?η μερκελ δεν μαπασχολεί έχει λεφτά.κάτι μου λέει ότι το πείραμα ΣΥΝΕΧιζεται αλλά θα είμαστε περήφανοι..@@#@#@

Edited by akius
Link to comment
Share on other sites

Μαλλον ξεχνάς τη βάση της προέλευσης του ΣΥΡΙΖΑ οπως και καποια στελέχη που εχει στις τάξεις του.

Για τους αγώνες ξερω... Βαλκάνια

Θα σου απαντήσω χωρίς διάθεση διαπληκτισμού γιατί καταλαβαίνω ότι αυτές οι απόψεις που εκφράζεις δεν είναι αποτέλεσμα δικής σου επεξεργασίας αλλά άκριτης αποδοχής απόψεων άλλων.

Όταν σου είχα αναφέρει για τις διώξεις και τα βασανιστήρια της χούντας και της δικτατορίας του Μεταξά, έκανες τον κινέζο λέγοντας ... ότι δεν είχες γεννηθεί !

Για τα "Βαλκάνια" όμως... ξέρεις !

να υποθέσω ότι τότε είχες γεννηθεί ? ή ότι σ' αυτά σας έχουν πει να μιλάτε την γλώσσα το "νικητή" ενώ στα άλλα να κάνετε το κορόϊδο γιατί χαλάει το image ?

Ανθολογώντας την ιστορία δεν φτιάχνεις άποψη.

 

Για την προέλευση των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ :

Η μόνη σύνδεση που παραμένει σε κάποιον με το/τα κόμμα/τα απ' τα οποία "πέρασε" κάποιες, συνήθως νεανικές, εποχές, είναι η αντιπαλότητα που, συχνότερα, φτάνει στο μέγεθος του μίσους.

Σε καμιά περίπτωση δεν είναι "συγγενική".

Θα σου αναφέρω μερικά ηχηρά παραδείγματα :

  • Οι γενίτσαροι ήταν οι πιο επικίνδυνοι εχθροί των πρώην ομοεθνών τους.
  • Ο Πάγκαλος, ο γνωστός Θόδωρος, υπήρξε επικεφαλής της κομμουνιστικής νεολαίας την εποχή της παρανομίας του ΚΚΕ και εξελίχθηκε στον φανατικότερο αντικομμουνιστή
  • Ο Στουρνάρας, υπήρξε μέλος του ΚΚΕ και εφάρμοσε την πιο αντιλαϊκή οικονομική πολιτική που γνώρισε η χώρα.
  • Ο Βορίδης υπήρξε γραμματέας της χουντικής νεολαίας ΕΠΕΝ και πρόεδρος του Ελληνικού Μετώπου, αλλά εξελίχθηκε σε διώκτη της ΧΑ
  • και πολλοί άλλοι

Η επίκληση επομένως της προέλευσης των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, από μερικούς γίνεται λόγω αφέλειας αλλά ξεκινάει από κάποιους που θέλουν με αυτό τον τρόπο να "κάψουν τα χλωρά μαζί με τα ξερά".

Σ' αυτό το "σπορ" επιδίδεται με ιδιαίτερη ζέση η ΧΑ, αλλά θα το ξέρεις ήδη αφού, φαντάζομαι, παρακολουθείς την προπαγάνδα τους.

Όποιον δεν χωνεύουν, και είναι όλοι οι μη χρυσαυγίτες, τον βαφτίζουν κομμουνιστή ή κομμουνιστόφιλο ή συνοδοιπόρο. 

Η τακτική αυτή είναι γνωστή από τις δεκαετίες των διώξεων που, όποιον ήθελαν να ξεφορτωθούν, τον αποκαλούσαν έτσι και μετά τα υπόλοιπα ήταν εύκολα και γνωστά.

 

Αλλά, η επίκληση της "κομμουνιστικογέννεσης", βοηθάει και την προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ (όπως παλιότερα του ΠΑΣΟΚ) με πολλούς τρόπους :

  1. καπηλεύεται τους αγώνες του ΕΑΜ και των κομμουνιστών (βλ. κατάθεση στεφάνου από Τσίπρα στο σκοπευτήριο Καισαριανής !) για να τραβήξει ψηφοφόρους από το ΚΚΕ
  2. προσπαθεί να "ντύσει" με την αξιοπιστία και σταθερότητα του ΚΚΕ, την ανεμοδαρμένη πολιτική του
  3. προσπαθεί να "τραβήξει" προς τα δεξιά την εικόνα του κομμουνιστή, κατά το πρότυπο του "ευρωκομμουνισμού" που ξέρουμε τι έκανε στο κομμουνιστικό κίνημα στις χώρες που έπιασε.
  4. ικανοποιεί τα γενιτσαριστικά αντανακλαστικά των "ΚΚΕγενών" στελεχών του που επιδιώκουν την εξόντωση του ΚΚΕ και όσων δεν ακολούθησαν τον "δρόμο" τους
  5. λειτουργεί σαν "ιδεολογική" δικαιολογία στους "ΚΚΕγενείς" για την δεξιά μετατόπισή τους, με το σκεπτικό : "εμείς εξακολουθούμε να είμαστε κομμουνιστές... το ΚΚΕ δεν προσαρμόστηκε στις νέες συνθήκες και δεν είναι πια κομμουνιστικό κόμμα" !
Link to comment
Share on other sites

Εμείς απλα παίρνουμε @@ και χαρτια υγείας

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Edited by ikaros13
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.