Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ο... Κηπουρός.


brikoudi

Recommended Posts

το ακούσατε αυτό :?:

πανσίγνωστος ποδοσφαιριστή που δεν ξέρει τι έχει ή μάλλον έχει και για τα προσεγγόνια του έκανε χρήση δικαιώματος ενός νόμου επι του ΠΑΣΟΚ για Αθλητές και εάν αποδεχθεί τον διορισμό του θα τον δούμε να κλαδεύει στις γειτονειές........

Δεν έκανε τιποτα παράνομο ,όμως βρε αδερφέ ασε και κανέναν μεροκαματίαρη να δεί ασπρη μέρα :evil: :evil:

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 31
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Κρίμα πάντως. Και το είχα σε υπόληψη το παλλικάρι.Τους μισθούς 30 χρόνων ας τους ζήταγε δώρο από τον Σωκράτη. Δεν θα κόλωνε ο Πρόεδρος. Απ' το να διασύρεται έτσι...

Link to comment
Share on other sites

εάν πεινάει αυτός..........τότε εγώ πεθαίνω τις πείνας!!!!!!!!! :shock:

 

συπληρόνω:και δεν είναι μόνο ο συγκεκριμένος Αθλητής,είναι και πολλοί άλλοι.Θα σας πώ για έναν αθλητή ο οποίος διορίσθηκε με αυτόν τον νόμο ως πυροσβέστης και όσα χρόνια ήτανε ενεργός αθλητής δεν πάτησε το πόδι του στην υπηρέσία επειδή είχε προπόνηση ή αγώνες, όμως έπερνε το μισθό του κάθε μήνα. πείτε μου δεν είναι άδικο αυτό; εάν θέλει το κράτος ή η πολητεία να τιμήση τον οποιον δήποτε αθλητή, ας δώσει το όνομα του σε κάποια οδος ή ας βαπτήση ένα σχολείο με το όνομα του (όπως γήνεται στην Γερμανία) ή ας γήνει επήτιμος δημότης, υπάρχουν τόσοι τρόποι!

Link to comment
Share on other sites

Μην βιάζεστε να κρίνετε όλους τους αθλητές πως δεν αξίζουν ή δεν πρέπει να έχουν μια υλική ανταμοιβή για τα επιτεύγματά τους.

Δεν είναι όλοι επαγγελματίες ή δεν είναι επαγγελματίες που αμοίβονται με τέτοιες αμοιβές.

Ο νόμος που χρησιμοποίησε ο Νικοπολίδης, έχει ισχύ για όλα τα αθλήματα, ακόμα και για τους αθλητές ΑΜΕΑ.

Link to comment
Share on other sites

acnt συμπεριλαμβάνεις και αυτούς που βρήκαν νταπαρισμένους;

 

erling δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους Αθλητές Αμεα ας ισχεί ο νόμος αυτός για αυτούς, όμως ο υγειής άνθρωπος μπορεί να πάει να δουλέψει όπου θέλει όμως από πρωτοκλασσάτος αθλητής/ρια δεν θα πάει ποτέ να δουλέψει σε ιδιώτη είναι βλέπεις υψηλού επιπέδου άνθρωποι, και στο κάτω κάτω όλοι γνωρίζουμε οτι ο αθλητισμός έχει ημερομηνία λήξης, οι αθλητές που δεν διακρίθηκαν τι κάνουν!

Link to comment
Share on other sites

Επειδή υπάρχουν αθλητές κ αθλητές, φίρμες κ παλτά, το καλύτερο θα ήταν ο νόμος να ισχύει για αθλητές από κάποιο εισόδημα κ κάτω. Τόσα μύρια που πήρε ο Νικοπολίδης δικαιολογείται να τον πληρώνουμε κ από τη τσέπη μας? Άσε που είμαι παναθηναϊκός κ μου ανεβαίνει η πίεση όταν τον βλέπω :evil:

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.