Μετάβαση στο περιεχόμενο

Στηθαιο ταρατσας


Kallisto

Recommended Posts

Aπευθύνθηκα ξανά αλλά πήρα διαφορετικές απαντήσεις.. Απ'την πρώτη δημοσίευση έβγαλα το συμπέρασμα ότι μπορεί να γίνει με άδεια μικρής κλίμακας. Ψάχνοντας το θέμα όλον αυτόν το χρόνο που πέρασε διάβασα διαφορετικές απόψεις οπότε είπα να κάνω το ερώτημα πάλι εμπλουτίζοντάς το αυτή τη φορά, αφού ρώτησα και για τρόπους κατασκευής 'εναλλακτικού τοίχου'. Όταν θα έρθει η ώρα να γίνει η κατασκευή θα επισκεφθώ μηχανικό αλλά ήθελα να ξέρω εκ των προτέρων τι επιλογές έχω, ποιές από αυτές απαιτούν άδεια κτλ. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Link to comment
Share on other sites

Ρε παιδιά έχει δίκιο ο ΚΑΝΑ...Αν είναι σε κάθε ερώτηση να απαντάμε "απευθυνθείτε στον μηχανικό σας" τότε να κλείσει η ενότητα, δεν έχει νόημα. Ειδικά για μία ερώτηση για ένα στηθαίο ! 

 

Δηλαδή αν πούμε στον πελάτη π.χ. ότι " γίνεται  μάλλον με Μικρής κλίμακας και ενδεικτικά με το υλικό Α " τότε κάνουμε κακό στον κλάδο μας ? Δεν θα πάει σε μηχανικό ο ιδιώτης έτσι και αλλιώς να βγάλει την ΕΕΜΚ ? 

Link to comment
Share on other sites

ο άλλος θέλει να βγάλει υγρομόνωση και πιθανών θερμομόνωση ταράτσας, οικοδομής του 80. Με επισκευή ρωγμών και υγρασιών, με ένα ποστ και μου λες εσύ, λες τώρα για θέμα το στηθαίο ταράτσας?

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Προς ενημέρωση, κρύφτηκαν ορισμένες απαντήσεις άσχετες του θέματος. (οι οποίες αφορούσαν αρνητικές και θετικές βαθμολογίες)

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Να με συγχωρέσετε καταρχήν για το πρώτο ελλειπές. Και το δεύτερο απαράδεκτο ποστ μου. :(

Εν συνεχεία και προσπαθόντας να δικαιολογήσω τον εαυτό μου κ. Ιδιώτη, να συγχωρέσετε την συμπεριφορά μου, τελευταία όμως έχουν μπει πολλοί ξένοι μαστόροι, δήθεν ότι ξέρουν, τα φτιάχνουν χωρίς Μηχανικό, ενώ το κόστος που θέλει να ρίξει ο ιδιώτης τον κάνουν να προσπερνά τον Μηχανικό δημιουργόντας προβλήματα σε γραφεία. Εν συνεχεία και επί του θέματος σας - ενώ το θέμα ήταν κατανοητό και μπορούσε να δοθεί μια ικανοποιητική απάντηση - θέλω να θίξω θέματα σταθερότητας - δεν θέλω να θίξω ακόμα Αρχιτεκτονικά - καθώς εσείς το είπατε όμως να μοιάζει με τοίχο. Τι ενοείτε?

Πέτρινο?

Τούβλινο?

Σοβατισμένο ?

Δεν μπαίνω εκεί καθώς το θέμα σας απασχολεί εσάς, να πω ότι χρειάζεστε έμπειρο Μηχανικό, Πολιτικό ή Αρχιτέκτονα ή Τοπογράφο ή Οποιοδήποτε με κατασκευαστική εμπειρία. Ομως επειδή υπάρχουν νέα υλικά και τεχνοτροπίες πιο εξελιγμένες. Να περάσετε από Μηχανικό κατόπιν της διελευκάνσεως του θέματος σας, επαναλμβάνω από όποιον έχει εργοταξιακή εμπειρία. Σήμερα σας απασχολεί ένα στηθείο, μετά ένα μεταλλικό κάγκελο, μετά το νέο στηθαίο να μοιάζει με τον τοίχο. Οπότε κρίνω ότι θέλετε Πολιτικό Μηχανικό και Αρχιτέκτονα Μηχανικό να γνωρίζετε και κατόπιν να έχετε υπόψιν, ότι για όποια κατασκευαστική δουλειά, μπορεί να σας απασχολεί να απευθήνεστε στο φόρουμ, εγώ δυστυχώς χωρίς φωτογραφία και ενθύμιση της πρόσφατα ψηφισμένης Νομοθεσίας δεν μπορώ να ασχοληθώ.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.