Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τα πτυχία των Πολυτεχνείων γίνονται μάστερ


stathis.mp

Recommended Posts

Υπάρχει απλή λύση ώστε να μην υπάρξει καμία αύξηση στους μισθούς του δημοσίου που μπορεί να εφαρμοστεί με κατάλληλη νομοθετική ρύθμιση.

 

Ορίζουμε τα πτυχία και τα διπλώματα ενιαίας και αδιάσπαστης δομής των ΑΕΙ της ημεδαπής τουλάχιστον 5ετούς φοίτησης ως "Διπλώματα Προχωρημένων Σπουδών" (ή τους δίνουμε κάποια άλλη ονομασία). Το Δίπλωμα Προχωρημένων Σπουδών (ΔΠΣ) είναι ενιαίος τίτλος σπουδών (Integrated Master).

 

Το επίδομα μεταπτυχιακών σπουδών θα το παίρνουν οι δημόσιοι υπάλληλοι που είναι κάτοχοι ΜΔΕ της ημεδαπής ή ακαδημαϊκά ισότιμου μεταπτυχιακού τίτλου της αλλοδαπής και όχι οι κάτοχοι ΔΠΣ ή ακαδημαϊκά ισότιμου και αντίστοιχου ενιαίου τίτλου της αλλοδαπής. Οι δημόσιου υπάλληλοι που είναι κάτοχοι βασικού τίτλου (Bachelor) και μεταπτυχιακού τίτλου (Master) της αλλοδαπής και διαθέτουν βεβαίωση ακαδημαϊκής ισοτιμίας και αντιστοιχίας από τον ΔΟΑΤΑΠ με ΔΠΣ της ημεδαπής, δεν δικαιούνται το επίδομα μεταπτυχιακών σπουδών.

Edited by geoste
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 291
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ο νόμος δε λέει αυτό όμως. Απλά αποδίδει μεταπτυχιακό με ότι αυτό συνεπάγεται. Και επιπλέον υπάρχει και το γελοίο της υπόθεσης να αποδίδεται μεταπτυχιακό χωρίς προπτυχιακό. Και μάλιστα μεταπτυχιακό σε τόσο ευρύ πεδίο όσο και ένα προπτυχιακό. Ο παππούλης πρέπει να έπαθε ή Αλτσχαΐμερ ή Κρότσφελντ Γιάκομπς. Δεν εξηγείται αλλιώς. Όπως και να έχει ο νόμος αυτός είναι γραμμένος τόσο πρόχειρα και ασυνάρτητα που αποκλείεται να έχει θετική κατάληξη.

Edited by stayros
  • Upvote 1
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Αυτός που εχει bachelor και MSc αναγνωρισμένα δεν δικαιούται επίδομα μεταπτυχιακού και δικαιούται αυτός που η σχολή του τον βαπτίσε νύχτα μεταπτυχιακο... Καλα οτι ναναι. Ευτυχώς ειναι στη σφαίρα της ελληνικής φαντασίας ολα αυτα

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Ο κύριος Μπαλτάς το αναφέρει ως μεταπτυχιακό Master of Science (MSc). Ίσως έχεις δίκιο και να φταίει τελικά το Alzheimer που τα μπέρδεψε...

Edited by stayros
Link to comment
Share on other sites

Μετράει ότι γράφει ο νόμος, όχι η τρικυμία που έχει στο κρανίο ο καθένας. Αν γράφει μεταπτυχιακό, είναι μεταπτυχιακό.  Βέβαια χωρίς μεταπτυχιακό δε δίνονται ούτε επιδόματα, ούτε προβάδισμα στις θέσεις ευθύνης. Άρα κανένα Alzheimer/τρικυμία παίζει. Ξέρει πολύ καλά το ρουσφέτι που θέλει να κάνει.

Edited by stayros
Link to comment
Share on other sites

Αφού κάποιος παρέθεσε απόσπασμα που λέει πως από όλη αυτή την ιστορία δε θα παίξει επίδομα στους δικαιούχους αυτού του μάστερ.

 

 

Σιγά το ρουσφέτι. Μια ανώδυνη και ανέξοδη μεταρρύθμιση είναι, μια κοροϊδία ότι δήθεν τα πτυχία μας αναβαθμίζονται.

 

Το μάστερ αυτό το ξαναπήραμε και πριν κανα 5ρι χρόνια. Είδες καμία αλλαγή?

Edited by georgios_m
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.