Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τι θα ψηφίσετε στο δημοψήφισμα της 5 Ιουλίου 2015;


ΙΑΣΟΝΑΣ

Τι θα ψηφίσετε στο δημοψήφισμα της 5 Ιουλίου 2015;  

485 μέλη ψήφισαν

  1. 1. Τι θα ψηφίσετε στο δημοψήφισμα της 5 Ιουλίου 2015;

    • ΝΑΙ
      215
    • ΟΧΙ
      270


Recommended Posts

  • Απαντήσεις 1,2k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

ο Σαμαράς και με όλο το success story να τρέχει τόλμησε να μιλήσει για έξοδο στις αγορές και τον φάγανε.

 

Ο Σαμαράς έκανε το μοιραίο λάθος να φοβηθεί με τις ευρωεκλογές και να σταματήσει τις μεταρρυθμίσεις. Πίστεψε ότι οι Ευρωπαίοι θα τον διευκόλυναν γιατί αλλιώς θα ερχόταν στην εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά οι Ευρωπαίοι δεν φοβούνται τον ΣΥΡΙΖΑ, οπότε τον άδειασαν.

Link to comment
Share on other sites

Μην ξεχνάς ότι από εχθές το ΔΝΤ υποστηρίζει ανοιχτά το αίτημα της Ελλάδας για κούρεμα του χρέους. Υπάρχουν εξελίξεις, που ενισχύουν τις απαιτήσεις μας και νομίζω ότι η συμφωνία θα γίνει εντός της άλλης εβδομάδας, γιατί πλέον δεν υπάρχει χρόνος. Όλοι θα πιεστούν να κάνουν πίσω, εκτός κι αν οι Ευρωπαίοι θέλουν να τα τινάξουν όλα στον αέρα και το ερώτημα είναι τι θα έχουν να κερδίσουν περισσότερο από αυτό που έχουν να χάσουν.

Από την οπτική μου, το να τα τινάξουν όλα οι Ευρωπαίοι σημαίνει ότι έχουν να χάσουν πολλά σε πολιτικό επίπεδο και επίπεδο αξιοπιστίας.

Και επειδή παρακολουθώ bloomberg, οι Ευρωπαίοι τρώνε πολύ βρίσιμο.

Edited by ted78
Link to comment
Share on other sites

Λογικό δεν είναι να υποστηρίζει κούρεμα αφού όλους αυτούς τους μήνες το χρέος έχει ξεφύγει; Τι μέτρα πήρε η κυβέρνηση από το Φεβρουάριο για να το περιορίσει; Αν λάβουμε υπόψη ότι κι ο Σαμαράς είχε χαλαρώσει τα πράγματα από πέρσι, αυτή τη στιγμή έχουμε ξαναγυρίσει στην ύφεση.

 

Οι Ευρωπαίοι τρώνε πολύ βρίσιμο. Η κυβέρνησή μας;

 

Και για όσους πιστεύουν αυτά που ισχυρίζεται ο Βαρουφάκης:

 

https://www.youtube.com/watch?v=bcIrFV4NA-c

Edited by GabeR
Link to comment
Share on other sites

@ted78 Αγαπητέ Συνάδελφε ενημερώθηκα από τις ειδήσεις από Παπαδημητρίου, Πορδοσάλτε, Σία, Μακρή, Τσίμα, Τρέμη, Ευαγγελάτο κ.λπ. ότι εάν βγει το ναι η Ελλάδα θα πάει στον πλανήτη Keppler 22b, μοιάζει με τη γη τουλάχιστον http://tinyurl.com/oawk236

Και πέρα από την πλάκα. Υπήρχε μία ευκαιρία να κάνουμε κάτι για εμάς αλλά και για την Ευρώπη. Οι Ευρωπαίοι μας παρακαλοθούν και θα μας ακολουθούσαν. Ενδεχομένως να γίνει αυτό ούτως ή άλλως. Εννοώ το να μπουν οι άνθρωποι πάνω από τις τράπεζες. Μιλάω για τον κόσμο και όχι για τις κυβερνήσεις. Είδα φωτό από Ευρωπαϊκές πόλεις όπου κόσμος "ψηφίζει" "ΟΧΙ" για το δικό μας δημοψήφισμα με το δικό του τρόπο ο καθένας. Οι Έλληνες που βρίσκονται στην Ευρώπη και κυρίως στη Γερμανία τάσσονται με θέρμη υπέρ του ΌΧΙ. Εγώ τουλάχιστον αυτά τα μηνύματα έχω πάρει.

Για να μη χολοσκάτε την ευκαιρία την έχουμε χάσει, γιατί είμαστε καφενειακοί τύποι, ατακαδόροι και τεμπέληδες. Τεμπέληδες γιατί ενώ ζούμε στην εποχή που έχουμε τεράστιες δυνατότητες προσβάσεως στην πληροφορία, σχηματίζουμε γνώμη ακούγοντας π.χ. το τι λένε οι φατρίες του νεποτισμού και της ευνοιοκρατίας Καραμανλήδες, Μητσοτάκηδες, Παπανδρέου, Κεφαλογιάννηδες κ.λπ., από τα φοβερά ΜΜΕ, τα Ευρωπαϊκά ΜΜΕ, τους άτεγκτους υπερασπιστές της αληθείας και από γενικά σοβαροφανείς και όχι σοβαρούς κυρίους και κυρίες καθώς και παροπλισμένες εφεδρείες που ενεργοποιούνται ξαφνικά και όταν πρέπει...και τα φορτώνουμε στον κόκορα. Πέφτουμε και στην παγίδα του Έλληνα που διασκεδάζει και τρώει και πίνει και χορεύει Ζορμπά και μπαίνουμε στην ψυχολογία εκείνου που την έχει κάνει τη μ@λακία και φταίει οπότε και πρέπει να πληρώσει. Έχουμε και την κόντρα ιδιωτικού τομέα και δημοσίου με τέτοιο μένος που οι επιλογές μας θεωρούμε και πέφτουμε στη φάκα ότι θα κατατροπώσουν τον αντίπαλο=δημόσιο και τελικά την πατάμε. Και έτσι κάποιοι μας δουλεύουν και γελούν πίσω από τις πλάτες μας και περνούν μία χαρά. Εξαιρώ και αιτιολογώ χωρίς να δικαιολογώ τους έχοντες συμφέρον οι οποίοι ενσυνειδήτως πράττουν όπως πράττουν και αναπαράγουν ό,τι αναπαράγουν.

Πόσο εξοργισμένος μπορεί να είναι κάποιος όταν ο Γιούνκερ, ο Ντάισελμπλουμ, ο Σούλτς και όλα τα λοιπά "εκλεκτά" μέλη επί τόπου με τις δηλώσεις τους, είτε και πριν ή μετά να στέλνουν εντολές κινήσεων μέσω των κινητών τους και να κερδοσκοπούν. Γι' αυτό μία μέσα η Ελλάδα μία έξω. Μία έτσι, μία γιουβέτσι και μία κοκορέτσι. Και να 'σου να πλουτίζουν οι - όχι day traders - minute traders !!! Ο Γιούνκερ που "τον έκανε ρόμπα" ο Spiegel ότι λέει μούφες.

Είχαμε την ευκαιρία και - τουλάχιστον - εμείς τη χάσαμε. Επιβεβαιωμένο αυτό ! Ούτως ή άλλως ό,τι και να έβγαινε θα πηγαίναμε για συμφωνία επί του άξονος-z. Απλά ενδεχομένως να διασώζαμε κατάτι παραπάνω. Τώρα θα πάμε και αν το αποτέλεσμα το επιτρέπει θα διασώσουμε εάν γίνεται τις φαρμακοβιομηχανίες μας που έχουν τεθεί στο στόχαστρο - όποιος γνωρίζει και σχετίζεται ας το επιβεβαιώσει - τον τουρισμό που είναι το τελευταίο που σου έχουν αφήσει, γιατί την παραγωγή σου και τη βιομηχανία σου την κατέστρεψαν μαζί με τους εγχωρίους συνεργάτες...και το ΕΚΑΣ, όσο μπορεί να σωθεί.

Και επειδή πολλοί θα πουν ό,τι ευθύνεται ο λαός θα σας πω ότι εάν ο διαχειριστής δεν είναι συνεργός τότε και λύσεις βρίσκει και σου παρέχει την παιδεία εκείνη που σε κάνει πέρα από το τυρί να βλέπεις και τη φάκα και να μην ξηλώνεις π.χ. τα αμπελάκια σου για κάποια φράγκα (=τυρί).

Αυτάαααααα...οπότε μη χολοσκάτε και πολύ. Αύριο μαζί θα κλαίμε για τις εισφορές του 3982/2011 που τώρα θα τις πληρώσουμε και αναδρομικά, για την προκαταβολή φόρου στο 100% και άλλα πολλά...καλά να ' μαστε και να κλαίμε παρείτσα. Μαζί να βρίζουμε Βενιζέλους, Παπανδρέου, Μητσοτάκηδες, Καραμανλήδες και λοιπές φατρίες που θα τους έχουμε ξεπλύνει από τις αμαρτίες μέσω του ΝΑΙ.

Edited by Antiermitianos
Link to comment
Share on other sites

Το ΔΝΤ υποστηρίζει κούρεμα χρέους με ταυτόχρονες μεταρρυθμίσεις.

 

Αλλά ο νεοέλληνας πιστεύει ότι είναι δυνατό να μεταρρυθμιστούν όλοι οι άλλοι εκτός από τον ίδιο.

 

Εκτός αν πιστεύετε ότι με 100% διαγραφή χρέους και διατήρηση της υπάρχουσας κατάστασης (κομματικές προσλήψεις, κλειστά επαγγέλματα κλπ) η Ελλάδα δεν πρόκειται να χρεοκοπήσει σε 10 χρόνια ξανά.

Edited by Dio_the_Theo
Link to comment
Share on other sites

τον τουρισμό που είναι το τελευταίο που σου έχουν αφήσει

 

Ξέρεις τι ζημιά έπαθε ο τουρισμός με τα capital controls; Γιατί η κυβέρνηση προσπαθώντας να σώσει κάτι τα καταστρέφει όλα; Μήπως δεν ξέρει τι κάνει;

Link to comment
Share on other sites

Να κάνω μια ερώτηση σε αυτούς που λένε ότι το ΟΧΙ θα δυναμώσει την διαπραγματευτική θέση της χώρας έναντι των ευρωπαίων.

 

Αν βγει ΟΧΙ και τελικά, εξαιτίας του ΟΧΙ, η Ελλάδα πεταχτεί έξω από Ευρωζώνη και Ευρωπαϊκή Ένωση, θεωρείτε ότι θα πρέπει να υπάρξουν πολιτικές και ποινικές ευθύνες για εξαπάτηση και υφαρπαγή της ψήφου των Ελλήνων.

 

Δεδομένου ότι η κυβέρνηση υποστηρίζει ότι το ΟΧΙ δεν σημαίνει έξοδο από το ΕΥΡΩ.

Link to comment
Share on other sites

Ναι, αλλά, (σχεδόν) όλοι είναι μηχανικοί, και οι περισσότεροι σε (σχετικά) νέα ηλικία.

Τι σχέση έχει το φόρουμ με την κοινωνία;

Καμια.. Στο Ίντερνετ παίζουν καταρχήν νεαρές ηλικίες με λίγες εξαιρέσεις. Αν θέλετε γκάλοπ δείτε τις εταιρείες στοιχημάτων. Εκει παίζουν λεφτα λετε να θελουν να τα μοιράσουν;; Μάγκες μη το ψάχνεται το ΝΑΙ παίρνει πάνω απο 60%

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.