Μετάβαση στο περιεχόμενο

Υγρασια απο γειτονα


Dimitris_81

Recommended Posts

Καλημερα, εχω ενα προβλημα στο πατρικο μου. Βγαινει υγρασια απο τη μεσοτοιχία με το γειτονικο σπιτι. Κατοπιν ελεγχου στο δικο μας δεν προεκυψε καποιο προβλημα στις σωληνωσεις μας. Το προβλημα ειναι απο το γειτονικο σπιτι αλλα δεν το παραδεχεται. εχει κανεις ιδεα τι μπορω να κανω γιατι η υγρασια αρχίζει και προχωραει πολυ 

 

ευχαριστω

Link to comment
Share on other sites

Αν κατάλαβα καλά η εκτίμηση σου είναι ότι η υγρασία προέρχεται από τις σωληνώσεις (πιθανά επειδή την είδες τώρα που είναι ντάλα καλοκαίρι)

 

Αν λοιπόν υπάρχει κάποια ανάλογη εντύπωση και για τον γείτονα ζήτησε του να κλείσει όλες τις βρύσες του σπιτιού του και να τσεκάρεται τον μετρητή νερού αν συνεχίζει να γυρνά.

(ευκολακι σαν τεστ και σε λίγη ώρα υπάρχει μια πρώτη εικόνα) και για να τον πείσεις του εξηγείς ότι αν έχει διαρροή που ξεκίνησε πρόσφατα θα του έρθουν λογαριασμοί του νερού φουσκωμένοι για τα καλά.

Αν δεν έχει διαρροή κι αυτός από το νερό παροχής  τότε καλό κουράγιο για την αναζήτηση που είναι η διαρροή (σωλήνες απορροής) ή η υγρασία να έχει κάποια άλλη πηγή.

Edited by Didonis
Link to comment
Share on other sites

Το προβλημα ειναι οτι αυτος δε δεχεται να κανει τιποτα. Καποια στιγμη του ετρεχε η αποχετευση και καλεσα την αστυνομια και δεν ανοιγε ουτε σε αυτους. Αν πας δικαστικα θα μπλεξεις και θα τραβηξει χρονια

Link to comment
Share on other sites

θα φωναξεις μηχανικο

θα κανει μια ωραια  εκθεση αυτοψιας  για το "διατι" και το "διοτι"..

 

 

και μετα  στα δικαστηρια...

 

αλλο καλυτερο δεν εχει...

 

καλη συνεχεια...

Edited by dimitris GM
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.