Μετάβαση στο περιεχόμενο

Οταν η πλάκα σταζει νερό....


nautilus

Recommended Posts

καλημερα, ρωταω και εγω σαν ασχετος διαβαζοντας το θεμα που μου εκανε εντυπωση μια τετοια κατσταση ειναι αναστρεψιμη?????δεν ξερω αλλα εγω ια φοβομουν να ειμαι κατω απο μια τετοια πλακα...απο την στιγμη που εχει φτασει το σημειο να φενεται ο οπλισμος μπορει να υπαρχει ασφαλεια?

 

αναστρέψιμη είναι πάντα. Ακόμα και η καθαίρεση και νέα πλάκα (μπορεί και οι κόμβοι) θεωρείτε λύση. Αν το φαινόμενο έχει εξελιχθεί χρόνια και το σιδερακι έχει χάσει >8% της διατομής και δεν παρουσιάζει εξαχνώσεις είναι αναστρέψιμη. Αν δεν ισχύουν τα παραπάνω τότε δεν συμφέρει και πάμε στην καθαίρεση. 

Link to comment
Share on other sites

Οχι εννοει και τα σιδερα. Δηλαδη αν κοιτατε προς τα πανω εκει που ηταν ταβανι, αντι για την πλακα να βλεπετε ουρανο. Βεβαια ολα αυτα ειναι υποθεσεις.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Παντα υπαρχει και η λυση, να αγορασετε νεο οικοπεδο και να φτιαξετε εκει το νεο σας σπιτι, παντα κατοπιν μελετης ανθεκτικοτητας για μερικες δεκαδες χρονια..

Διαφορετικα αγοραζετε ενα ετοιμο, απο τα χιλιαδες απουλητα ακινητα...

Link to comment
Share on other sites

 

 

Διαφορετικα αγοραζετε ενα ετοιμο, απο τα χιλιαδες απουλητα ακινητα...

ενα απο αυτα εχω αγορασει και με ολα αυτα που εχω διαβασει εδω μεσα τρεμη η ψυχη μου γιατι αρκεστικα στον ελεγχο του μηχανικου του συμβολεογραφικου γραφειου και δεν ειδα να κανει τιποτα απο ολα αυτα που περιγραφονται εδω μεσα.....

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.