Samdreamth Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2009 Χαιρετώ... Αυτές τις μέρες παρακολούθησα ένα σεμινάριο του ΤΕΕ στην Θεσσαλονίκη για το φυσικό αέριο και μου κίνησε την περιέργια να ασχοληθώ περαιτέρω μ' αυτό.. Ρωτάω λοιπόν το εξής: Χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα για τις μελέτες σας? Αν ναι, ποιο είναι αυτό? Αν όχι, με ποιο σκεπτικό δουλεύετε και με ποια εργαλεία? Μιλάω πάντα για μελέτες κατοικιών και όχι για βιομηχανικές.. Βοηθήστε τον νέο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kusta80 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2009 Και γω ημουν σε αυτο το σεμιναριο!!!!Και γω ειμαι νεος (και δεν ξερω την τυφλα μου) Link to comment Share on other sites More sharing options...
deathlok Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2009 το φεκ έχει μέσα φύλλα υπολογισμού και διαδικασία. Για αρχή προτείνω να κινηθείτε με αυτά. Όταν εξοικειωθείτε οι λύσεις είναι η κλασικές 4M και TI-soft Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeS Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2009 Ο Θεός να τις κάνει λύσεις και τις δύο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pernickety Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2009 Μπες στο www.softlab.gr και κατέβασε το πρόγραμμα που θα βρείς εκεί. Θα με θυμηθείς! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pggiotas Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2009 Ο Θεός να τις κάνει λύσεις και τις δύο... Γιατί το λες αυτό???... Επειδή χρησιμοποιώ ένα από τα δύο προγράμματα θα μ΄ενδιέφερε να μάθω που ακριβώς είναι λάθος.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alej Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2009 Εγώ τις κάνω μόνος μου και έχω το κεφάλι μου ήσυχο... Δεν είναι και τίποτα ιδιαίτερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα