Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Όλα ωραία κ καλά τα λέτε για τα Leica,topcon κ.α. αλλά για έναν νέο μηχανικό που θέλει να ξεκινήσει μια κινέζικη λύση του είναι καλή, όπως south!!!

Έτσι κ εγώ αποφάσισα να κοιτάξω να πάρω ένα gps κ είμαι μεταξύ 3.όπου κ ο καθένας κ για τα 3 ξεχωριστά μου λέει ότι είναι καλά.

Μιλάω για ένα HighTarget, ένα South και ένα Stonex . το πιο οικονομικό είναι το Stonex με το rover στα 5000 euro αλλά εγώ δοκίμασα το HighTarget κ το είδα κάπως καλό στους τομείς ποιότητας υλικού, processing κ εγγύησης (από όσα μου είπε ο αντιπρόσωπος του)…

Αν έχει δουλέψει κάποιος κάποια από αυτά κ μπορεί να μου τα συγκρίνει ας με βοηθήσει. Ευχαριστώ!

Δημοσιεύτηκε

Συμφωνώ με τον gzin , το παιδί του λαού. Τα είπα και εγώ κάποτε αυτά (το έτερο παιδί του λαού ;) ), με το επιχείρημα του Hyundai . Ξέρει ο άνθρωπος πως το BMW είναι καλύτερο αλλά τόσα διαθέτει και κάνει τη δουλίτσα του , λίγο πιο προσεχτικά όμως ... Το αγαπάει το αμάξι του όμως, γιατί του λύνει τα χέρια .

Και το ξαναλέω , ο Κινέζος δεν είναι ακόμα ανταγωνιστικός σε ποιότητα αλλά βοηθά να πέσουν οι τιμές .

Αγγελικούλα θέλεις λουκούμι ;

• Like 1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.