Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πλειστηριασμούς για 14 ακίνητα ανακοίνωσε το ΤΑΙΠΕΔ


Engineer

Recommended Posts

Προς πώληση θέτει το ΤΑΙΠΕΔ μέσω ηλεκτρονικών δημοπρασιών 14 ακίνητα του ελληνικού δημοσίου σε Ρόδο, Μύκονο, Πήλιο, Ηλεία, Εύβοια, Αχαία, Σέρρες, Μυτιλήνη, Κατερίνη και Ιωάννινα. Προθεσμία υποβολής των απαιτούμενων δικαιολογητικών έως τις 31 Μαρτίου

 

Η προθεσμία υποβολής των απαιτούμενων δικαιολογητικών και εγγράφων λήγει στις 31 Μαρτίου. Τα ακίνητα είναι τα εξής:

  • Αγ. Ελεούσα, Ρόδος: Πρώην "Σανατόριο Φρειδερίκης" στην Δ.Ε. Καμείρου σε απόσταση 37χλμ περίπου από την πόλη της Ρόδου (50ετής μίσθωση).
  • Χώρα, Μύκονος: Ξενοδοχείο "ΛΗΤΩ" Ξενοδοχείο 4 αστέρων στη Χώρα της Μυκόνου (πώληση).
  • Μακρυνίτσα, Πήλιο: Αρχοντικό Ξηραδάκη Παραδοσιακό ξενοδοχείο κατασκευασμένο το 19ο αιώνα, σε απόσταση 17χλμ από την πόλη του Βόλου (πώληση).
  • Μακρυνίτσα, Πήλιο: Αρχοντικό Μουσλή Χαρακτηριστικό δείγμα της Πηλιορείτικης αρχιτεκτονικής, με πανοραμική θέα στον Παγασητικό σε απόσταση 17χλμ από την πόλη του Βόλου (πώληση).
  • Μηλιές, Πήλιο: Αρχοντικό Ευαγγελινάκη Τριώροφο λιθόκτιστο παραδοσιακό αρχοντικό σε απόσταση 28 χλμ περίπου από το Βόλο (πώληση).
  • Ανδρίτσαινα, Ηλεία: Πρώην Ειρηνοδικείο Τριώροφο λιθόκτιστο κεραμοσκεπές κτίσμα προ του 1935 που αποτελεί χαρακτηριστικό δείγμα της τοπικής αρχιτεκτονικής στην συνοικία Αγίας Βαρβάρας Ανδρίτσαινας (πώληση).
  • Λίμνη, Εύβοια: Πρώην Ειρηνοδικείο Παραθαλάσσιο διώροφο πλακοσκεπές κτίσμα επί της οδού Ποσειδώνος σε έναν από τους γραφικότερους οικισμούς της Β. Ευβοίας (πώληση).
  • Κλειτορία, Αχαΐα: Πρώην Ειρηνοδικείο Διώροφο κτίσμα στο ορεινό χωριό Κλειτορίας του Δήμου Καλαβρύτων (πώληση).
  • Σιντίκη, Σέρρες: Πρώην Ειρηνοδικείο Διώροφο κτίριο σε απόσταση 8χλμ από τη λίμνη Κερκίνης (πώληση).
  • Πόλη Μυτιλήνης, Λέσβος: Αρχοντικό Κατσάνη διώροφο διατηρητέο κτίσμα γνωστό και ως "Κατσάνειο" στην περιοχή Σουράδα, οδ. Ελ. Βενιζέλου 58, στην πόλη της Μυτιλήνης (πώληση).
  • Καλλιθέα, Κατερίνη: Παραθαλάσσια έκταση στην περιοχή Κορινού σε απόσταση 10χλμ από την πόλη (πώληση).
  • Αμπελόκηποι, Ιωάννινα: Οικόπεδο στο Ο.Τ. 285 στο βορειοδυτικό τμήμα της πόλης, εντός εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου, στην περιοχή Αμπελόκηποι του Δήμου Ιωαννινών σε απόσταση 2,5χλμ από το κέντρο της πόλης (πώληση).
  • Αμπελόκηποι, Ιωάννινα: Οικόπεδο στο Ο.Τ. 284 στο βορειοδυτικό τμήμα της πόλης, εντός εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου στην περιοχή Αμπελόκηποι του Δήμου Ιωαννινών σε απόσταση 2,5χλμ από το κέντρο (πώληση).
  • Aμπελόκηποι, Ιωάννινα: Οικόπεδο στο Ο.Τ. 292 στο βορειοδυτικό τμήμα της πόλης, εντός εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου, στην περιοχή Αμπελόκηποι του Δήμου Ιωαννινών, σε απόσταση 2,5χλμ από το κέντρο της πόλης (πώληση)
Πηγή: http://www.thepressp...inose-to-TAIPED

 

Click here to view the είδηση

Link to comment
Share on other sites

τε περισσότερα ακίνητα τέτοιου τύπου έπρεπε το δημόσιο να ταχε πουλήσει εδώ και 1 δεκαετία και θαπιαναν  2πλασιες τιμές

αλλά τότε λεφτά υπήρχαν

Edited by akius
Link to comment
Share on other sites

Το μεγάλο λάθος akius ούτε τότε υπήρχαν λεφτά για τη χώρα, απλά μας δάνειζαν όσα μας έλειπαν σε καλό επιτόκιο...και ζούσαμε εμείς καλά και αυτοί καλύτερα!!!! 

Link to comment
Share on other sites

πλάκα έκανα φίλος για τα λεφτά που ΔΕΝ υπήρχαν

 

αλλά και να υπήρχαν  ακίνητα τα οποία δεν χρησιμοποιείς και αν μπορείς να πετύχεις και καλές τιμές τα ΠΟΥΛΑΣ  για να αναπτυχθούν περισσότερο και έχεις ΕΣΟΔΑ ΑΠΌ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟΥς ΦΟΡΟΥΣ

 

 

επειδή κάποιοι έχουν δαιμονοποιήσει λέξεις

 

ιδιωτική ανάπτυξη    δλδ  περισσότερα έσοδα από φόρους  δλδ  περισσότερα λεφτά για  κοινωνικές παροχές

Link to comment
Share on other sites

Η λογική σου είναι λάθος γιατί όταν υπάρχουν λεφτά...δεν πουλάς κιόλας. Τώρα σκοτώνουν ακίνητα όπως κάνει και ο απλός κόσμος.

 

Το δε μοντέλο δημόσιο - επιχειρηματίας δεν υπάρχει στην Ελλάδα ή γίνεται πολύ λίγο και τέλος πάντων ο επιχειρηματίας βρίσκει φτηνότερη γη χωρίς να μπλέκει με κράτος. 

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.