Μετάβαση στο περιεχόμενο

Γράμμα ΤΣΜΕΔΕ Ιανουάριος 2009


TheoTDM900

Recommended Posts

δεν το ξερα, βέβαια δεν σου δίνει βιβλιάριο για να μπορέις να τσεκάρεις τις κινήσεις αλλά δνε έχει και πολύ σημασία

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 28
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Κινησεις μπορεις να τσεκαρεις ειτε με το ΑΤΜ (τελευταιες 10 κινησεις) ειτε να περνας και να παιρνεις τα εξτρε της τραπεζας μια φορα το μηνα, ή μια φορα το 2μηνο πχ..

Link to comment
Share on other sites

Κινήσει μέχρι και το τελευταίο τρίμηνο μπορείς να ελέγξεις και από την ηλεκτρονική ΕΤΕ.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Καλημέρα.

 

Είμαι πολύ νέος χρήστης (εγγραφή σήμερα 3/3/2009), οπότε συγγνώμη για τις όποιες παραλείψεις ή λάθη σε σχέση με τους κανόνες ανάρτησης των posts ή λειτουργίας του site.

Είμαι όμως και σχετικά παλιός ασφαλισμένος (πολιτικός μηχανικός ΔΠΘ, ΤΣΜΕΔΕ 1991). Το θέμα με το γράμμα (ή mail σε άλλους) του ΤΣΜΕΔΕ το κυνήγησα και έκανα σχετική καταγγελία σε ραδιοφωνική εκπομπή. Δεν είναι υποχρεωτικό αυτή τη στιγμή το άνοιγμα του λογαριασμού είτε σε ΕΤΕ είτε σε Αττικής. Θα γίνει όμως υποχρεωτικό στο μέλλον (?).

Διαβάστε και ακούστε:

 

http://proinesdiadromes.blogspot.com/2009/02/blog-post_9058.html

 

και

 

http://proinesdiadromes.blogspot.com/2009/02/blog-post_9504.html

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα,

Σήμερα το πρωί μίλησα με κάποιον στο ΤΣΜΕΔΕ Θεσσαλονίκης και στην ερώτηση μου "που πρέπει να στείλουμε τον αριθμό λογαριασμού της Τράπεζα (Αττικής ή Εθνικης)" μου είπε να επικοινωνήσω με τα Κεντρικά στην Αθήνα, με έναν συγκεκριμένο κύριο και να συνεννοηθώ μαζί του. Το γέλιο είναι ότι στα Κεντρικά δεν απαντάει κανείς!!!

 

Τα συμπεράσματα δικά σας!!!

Link to comment
Share on other sites

Έλαβα το γράμμα πριν από περίπου ένα μήνα και προχθές έστειλα τον τραπεζικό μου λογαρισμό ταχυδρομικά. Το θεώρησα πιο ασφαλές από email. Από συναδέρφους της επαρχίας ξέρω ότι αυτή είναι η διαδικασία που ακολουθούσαν και μέχρι σήμερα. Εγώ με την μικρή μου εμπειρία σε θέματα νοσηλείων, πήγαινα στο ΤΣΜΕΔΕ στην Κολοκοτρώνη, έδινα τα δικαιολογητικά και περίμενα κανά μισάωρο να πάρω τα λεφτά. Με τα σημερινά δεδομένα μάλλον θα δίνουμε μόνο τα δικαιολογητικά και κάποια στιγμή θα περιμένουμε να μας κατατεθούν τα λεφτά.

Link to comment
Share on other sites

Εγώ πάντως πήγα εχθές στο ΤΣΜΕΔΕ στην Αθήνα και η διαδικασία δεν έχει αλλάξει σε τίποτα. Ουρά για την κατάθεση των δικαιολογητικών, ουρά για το ταμείο, και πήρα τα χρήματα επί τόπου.

Τον αριθμό λογαριασμού μου τον δήλωσα με αίτηση στο πρωτόκολλο αλλά μου είπαν οτι δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμα η διαδικασία.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.