Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κλείσιμο Βιβλίων και εκκρεμείς υποθέσεις αυθαιρέτων


Recommended Posts

Καλησπέρα, σκοπεύω να προβώ μέχρι το τέλος τους έτους στο κλείσιμο των βιβλίων μου λόγω του ότι πλέον δουλεύω σα μισθωτός (με ΤΣΜΕΔΕ) και δεν έχω το χρόνο αλλά και φοβάμαι τη νέα φοροκαταιγίδα και εισφορές από την αρχή του 2017. 

 

Παράλληλα , ενώ έχω δώσει βεβαιώσεις για αυθαίρετα και κόψει και τιμολόγια για την αμοιβή μου, δεν έχω προχωρήσει σε κατάθεση σχεδίων αλλά και εγγράφων.

 

Θα επηρεάσει καθόλου το κλείσιμο των βιβλίων (εσόδων εξόδων αλλά και το μπλοκάκι) τα σχέδια και έγγραφα που έχω να καταθέσω για τη διαικπεραίωση  των δηλώσεων αυθαιρέτων των πελατών μου στο σύστημα αλλά και στο σύστημα αμοιβών?

 

Link to comment
Share on other sites

δεν νομίζω να ασχοληθεί κανεις με το γεγονός ότι έκανες μια δουλειά την οποία σου δίνει το δικαίωμα ο νόμος να ανεβάσεις τα αρχεία μετά από 1-2 χρόνια. Αφού έχεις κόψει τιμολόγια έχεις βγάλει και αμοιβή που δήλωσες στο σύστημα αυθαιρέτων και δήλωσες ότι ολοκληρωσες τις μελέτες και τις έχεις στην κατοχή σου. Εκτός αν εννοείς το ιδιωτικό συμφωνητικό που θεωρητικά πρεπει να ανεβάσουμε στο συστημα των αμοιβών. Δεν βλέπω να σε επηρεάζει αν θες να κλείσεις βιβλία σαν  ελεύθερος επαγγελματίας. Νομίζω πως εξακολουθείς να έχεις πρόσβαση στα συστήματα του τεε για το ανέβασμα των αρχείων που θέλεις να κανεις.

Edited by Ιάμβλιχος
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.