Jump to content

Recommended Posts

Posted

Γειά σας,

Είμαι μπλοκάκιας με 1 εργοδότη. Μπήκα σήμερα στον ΕΦΚΑ και μου εμφάνισε εισφορές. Μέχρι το Σάββατο δεν υπήρχε ειδοποιητήριο. Υποτίθεται οτι αυτά πάνε στον εργοδότη μου.

Έχω χάσει κάποια εξέλιξη στο θέμα;  Τι κάνω τώρα; ΠΛηρώνω και εγώ και ο εργοδότης;

Σας ευχαριστώ

Posted (edited)

Λογικό να πληρώνεις εσύ....Δεν σε έχει δηλώσει σαν μισθωτό. Το σύστημα σε βλέπει σαν ελεύθερο επαγγελματία

Edited by ikaros13
Posted

Θερμή παράκληση, ΜΗΝ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΝΕΑ ΘΕΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ.

Το θέμα που αναφέρεστε συζητιέται ήδη σε αρκετα ανοιχτά νήματα και ανοίγοντας νεο, ενώ θα μπορούσατε να εντάξετε το ερώτημά σας σε ήδη υπάρχον, δυσχερένεται η αναζήτηση. Ενημερωθείτε σχετικά από τους κανόνες συμμετοχής.

Κάντε έναν κοπο και εντάξτε το ερώτημά σας σε ήδη υπάρχον νήμα.

Ευχαριστώ.

• 3 months later...
Posted (edited)

Η ανάρτηση που είχα κάνει διαγράφηκε και μεταφέρθηκε εδω ως πιο ορθό νήμα συζήτησης.

Edited by georgegaleos
  • 2 months later...
Posted (edited)

Βγήκαν μόλις τώρα τα ειδοποιητήρια του Ιουνίου, με εμπρόθεσμη πληρωμή την 31/7.

Edited by georgegaleos
Posted (edited)

Και ευκαιρίας δοθείσης, οι άσχετοι διαχειριστές του συστήματος ματαξανακάνανε ολίγον μπάχαλο την ιστοσελίδα.

Edited by panos-vicious
Posted (edited)

Edited by georgegaleos
  • Upvote 2
Posted

και που νάρθει και το ΕΤΕΑΕΠ που θάρθει μαζεμένο ήδη για εξάμηνο

(ακολουθεί έκθεμα του εθνικού αρχαιολογικού μουσείου)

post-54574-0-52494200-1500751835_thumb.jpg

• Upvote 1