Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα,

Σε διαμέρισμα με ΟΑ του 99 υπαρχει κλειστός τακτοποιημένος ημιυπαιθριος με 3843/10 , κατασκευή τζακιου που δεν φαινεται στην άδεια αλλα αναγράφεται στη σύσταση οτι ο κατασκευαστης εχει το δικαιωμα κατασκευης τζακιων στα διαμερισματα και επιμήκυνση του εξώστη κατα 80εκ και κατα 20 εκ στον κάθετο άξονα.

Σκέφτομαι να δηλώσω ξανα τον Η/Χ με συμψηφισμό προστίμου, το τζάκι με 1 λοιπή παράβαση και αναφορά της σύστασης στην τεχνική εκθεση (ωστε να μην χρειαζομαι συναινέσεις) και τον εξώστη, αφου ειναι εντος ρυμοτομικής και κατω απο 10% ως κατ.3.

Τα λέω σωστά; Ή μπορω στην λοιπή να συμπεριλάβω την αλλαγή του εξώστη;;

Σας ευχαριστω

Στάλθηκε από το Power μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δημοσιεύτηκε

Σωστά τα λες αλλά μπορείς αν θέλεις να κανεις κοινο αναλυτικό για τζάκι και εξώστη ώστε να βάλεις 1 λοιπή παράβαση και να γλιτώσεις το 2ο 500αρικο

• Upvote 1
Δημοσιεύτηκε
vovos

Η σύσταση γράφει ότι μπορεί να κατασκευάσει τζάκι εντός διαμερίσματος. Αναφέρει ότι μπορεί να βγάλει και καμινάδα μέσω ιδιοκτησιών και προεξοχή στην κοινόχρηστη ταράτσα;

Δημοσιεύτηκε

vovos

Η σύσταση γράφει ότι μπορεί να κατασκευάσει τζάκι εντός διαμερίσματος. Αναφέρει ότι μπορεί να βγάλει και καμινάδα μέσω ιδιοκτησιών και προεξοχή στην κοινόχρηστη ταράτσα;

Ναι παυλο :)5484db0ebfd7ff2ed035f30171ee3187.jpg

Δημοσιεύτηκε

Σωστά τα λες αλλά μπορείς αν θέλεις να κανεις κοινο αναλυτικό για τζάκι και εξώστη ώστε να βάλεις 1 λοιπή παράβαση και να γλιτώσεις το 2ο 500αρικο

Ετσι φανταζομουν κι εγω αλλα νομιζω οι εξώστες δεν πανε κατ 3 με <10% των εξωστων ορόφου;

Προτιμω τη λοιπη και να μπουν ολα τα κατασκευαστικα (τζακι +καμιναδα+ εξωστης) στον αναλυτικο....

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.