Μετάβαση στο περιεχόμενο

Έληξε: ΤΕΕ: Ενημερωτικό διήμερο για μηχανικούς για θέματα και μελέτες προσεισμικής ενίσχυσης


Recommended Posts

Από το www.diorismos.gr :

 

 

 

"Το ΤΕΕ σε συνεργασία με το ΕΠΑΝΤΥΚ, οργανώνουν την Πέμπτη και Παρασκευή (12 και 13 Μαρτίου) στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών (Βασ. Κωνσταντίνου 48 – Αθήνα) ένα διήμερο για τους διπλωματούχους μηχανικούς, αλλά και όλους όσους αμέσως ή εμμέσως εμπλέκονται σε έργα προσεισμικής ενίσχυσης των οικοδομών.

Πληροφορίες: για το πρόγραμμα του διημέρου στο http://portal.tee.gr/portal/page/portal/TEE_HOME, στο Τμήμα Επιστημονικού και Αναπτυξιακού Έργου ΤΕΕ τηλ. 210 3291252-4, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: [email protected] και στο ΕΠΑΝΤΥΚ, κα. Παπασπυριδάκου, τηλ. 2103291653, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: [email protected] "

Link to comment
Share on other sites

Μήπως έχει ακούσει κανείς κάτι για ανάλυση ευαισθησίας στο Strad?Άκουσα ότι είναι κάτι πολύ ψαγμένο και θα παρουσιαστεί και στη διημερίδα...Επειδή είμαι εκτός Αθηνών αν πάει κάποιος και μπορεί ας αναφέρει κάτι...

Link to comment
Share on other sites

Έχω το cd που έδωσαν στην παραπάνω διημερίδα. Έχει τα άρθρα των ομιλητών αλλά δυστυχώς όχι ολόκληρα. Σε περίπτωση που το θέλετε όμως πείτε μου να το ανεβάσω.

Link to comment
Share on other sites

Από το πρόγραμμα της διημερίδας φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση. Αν μπορείς ανέβασέ τα.

Link to comment
Share on other sites

Αξιζε η διεμεριδα αυτη.. Ακουστηκαν πολλα "πρακτικα" πραγματα στον τομεα επεμβασεων-ενισχυσεων και αρκετες προτοτυπες μεθοδοι...Το σι-ντι εχει μονο τις περιληψεις των μελετων (1-2 σελιδες για την καθε μελετη) Δεν αξιζει να το εχετε...Καλο θα ηταν να ηταν να εβαζαν μεσα εστω τις παρουσιασεις...Η περιληψη δε νομιζω οτι εχει νοημα..

Link to comment
Share on other sites

Μου έκανε εντύπωση η ανάλυση ευαισθησίας αλλά δυστυχώς έχασε από τον παρουσιαστή θα κοιτάξω να βρώ περισσότερα από το pdf για να το συζητήσουμε. Από αυτά που είδα πάντως μοηυ φάνηκε ότι είναι σε εμβρυϊκό στάδιο.

Link to comment
Share on other sites

Πάντως εγώ πιστεύω ότι ήταν πολύ σφιχτό το χρονοδιάγραμμα.Ορισμένοι τα περνάγανε τρέχοντας. Θα προτιμούσα λιγότερες παρουσιάσεις και περισσότερο χρόνο στην κάθε μια. Το cd είναι ....., μην πω καμμιά κουβέντα τώρα. Κατ'αρχήν δεν έχει και όλες τις μελέτες.

Link to comment
Share on other sites

Το cd είναι όντως απαράδεκτο βοηθάει μόνο για μια γενική ιδέα για όποιον δεν κατάφερε να πάει. Επίσης κατάλαβε κανείς με ποια κριτήρια θα δημιουργηθεί το μητρώο των μηχανικών που θα "επιτρέπεται" να κάνουν μελέτες επισκευών και ενισχύσεων σύμφωνα με τον ΚΑΝΕΠΕ όταν η χρήση του θα είναι υποχρεωτική?

Link to comment
Share on other sites

Καποια κριτηρια αναφερθηκαν, αλλα οχι ολα,ούτε αναλυτικα...Να εισαι δομοστατικος μηχανικος, να εχεις καμια εμπειρια σε αναλογα εργα, πιθανον κ καποιο μεταπτυχιακο ή σεμιναριο πανω στο αντικειμενο...Εγω αυτο που καταλαβα ειναι γτ οι αλλες ειδικοτητες πολιτικων μηχανικων (υδραυλικοι, γεωτεχνικοι, συγκοινωνιολογοι) δεν μπορουν να κανουν τετοιες μελετες...???Δλδ οπως εχει διδαχθει Στατικη 4,5,6 ξερει απο επισκευες και ενισχυσεις?? (και γω δομοστατικος ειμαι)Δυσκολο παντως να εφαρμοστει ενα τετοιο μητρωο...

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.