Μετάβαση στο περιεχόμενο

Υδρόμετρο που δεν παρεμβάλεται εσωτερικά σε σωλήνα


Giorgos1987

Recommended Posts

Το υδρόμετρο θα είναι σαν το κλασσικό που έχει η ΕΥΔΑΠ στο πεζοδρόμιο. Ας πούμε τέτοιο https://www.skroutz.gr/c/1889/ydraylika.html?keyphrase=1%2F2%22+Simar

 

Ερώτηση, ποιές οι διαφορές μεταξύ υδρομέτρων ξηρού και υγρού τύπου; Να πάρω όποιο να ναι ή παίζει ρόλο ο τύπος; 

 

Αυτό ακριβώς σκεφτόμουν να κάνω με το ταφ. Πάντως από ψάξιμο στο ιντερνετ στο skroutz, ελάχιστα αποτελέσματα βρίσκω με ταφ που να έχουν βάνες ή με τρίοδες βάνες. Για το υδρόμετρο θα πάω εδώ στο κέντρο στην Αθηνάς θα ρωτήσω το μαγαζί για βάνες και τα σχετικά.

Edited by Giorgos1987
Link to comment
Share on other sites

Και θα βάλεις τέτοια γκουμούτσα στην κουζίνα σου; γιατί δε δοκιμάζεις ένα ηλεκτρονικό; λογικά θα σου έρθει και πιο φτηνά. 

 

Το υγρού - ξηρού τύπου έχει να κάνει εάν ο μηχανισμός έρχεται σε επαφή με το νερό. Στο ξηρού δεν θολώνει το τζάμι από τυχόν υδρατμούς. Το υγρού τύπου με λάδι μπορεί να περιέχει γλυκερίνη για τον ίδιο λόγο. 

 

Τα ταυ δε χρειάζεται να έχουν ενσωματωμένες τις βάνες. θα τις βιδώσεις εσύ.

Link to comment
Share on other sites

Δεν έχουμε θέμα με το μέγεθος του υδρομέτρου, πάντως φαίνεται μικρό και πρακτικό αυτό το ηλεκτρονικό που παρέθεσες πριν, ο ενδοιασμός μου με αυτό είναι κατά πόσο θα αντέξει η μπαταρία και δεν θα σβήσει χάνοντας τις ενδείξεις, εκτός αν έχει μνήμες. Πάντως εδώ βρήκα και ένα ακριβότερο, θα υπάρχουν πολλές τιμές http://waterwaves.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=29910

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.