Μετάβαση στο περιεχόμενο

Σενάρια για αναδρομική πληρωμή δημοτικών τελών από ρυθμισμένα ακίνητα


Engineer

Recommended Posts

Δεν είσαι υποχρεωμένος να αλλάξεις την αρχική δήλωση τετραγωνικών στον δήμο για τα ρυθμισμένα μέτρα του 3843, και κανένας δεν μπορεί να σε υποχρεώσει όσο ισχύει ο νόμος. 

Link to comment
Share on other sites

Σωστά!

 

Όλα όμως θα "επικαιροποιηθούν" όταν ισχύσει η ταυτότητα ακινήτου.....

Link to comment
Share on other sites

Τίποτα δεν θα επικαιροποιηθεί χωρίς την συναίνεση σου. Τους κάνεις μια καταγγελία στον συμπαραστάτη του δημότη (χαχχαχαχα) και λύεται η παρεξήγηση. 

Αλλά ας μην προτρέχουμε, άσε να ενεργοποιηθεί :lol:  :lol:  :lol:  :lol: η ταυτότητα του κτηρίου και βλέπουμε

Link to comment
Share on other sites

Όπως λέει και το άρθρο "σενάρια". Μπας και τρέξει κανένας φοβισμένος να τακτοποιήσει για να βγάλουν λεφτά οι δήμοι, θα ήταν ενδιαφέρον να δούμε ποιος και γιατί γράφει τέτοια άρθρα, κατευθυνόμενα για συγκεκριμένους λόγους πάντα.

Link to comment
Share on other sites

Στην περιοχή μου ο δήμος έχει ήδη ζητήσει αναδρομικά τέλη για τα ΜΗ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ! Δεν είναι παράλογο να ζητήσει και για τους τακτοποιημένους χώρους.

 

Ο συνήγορος του πολίτη έχει νομολογία που εξηγεί ότι απαλάσσονται τα μη ηλεκτροδοτούμενα ( https://www.synigoros.gr/?i=state-citizen-relations.el.telos_ka8ariotitas.474864 ) αλλά ο δήμος έχει διαφορετική άποψη.

 

Μια ενδιαφέρουσα περίπτωση έπεσε στην αντίληψή μου πρόσφατα.

 

Ιδιοκτήτης ήθελε για επανασύνδεση στην ΔΕΗ την βεβαίωση από τον δήμο ο οποίος δεν του την δίνει γιατί λέει χρωστάει δημοτικά τέλη για το διάστημα της διακοπής (μιλάμε για ποσό άνω των 1000€).

 

Ταυτόχρονα όμως ο ιδιοκτήτης ανακάλυψε ότι άλλο ακίνητό του ήταν δηλωμένο για περισσότερα τετραγωνικά στην ΔΕΗ οπότε, με αφορμή την αναδρομική απαίτηση από τον δήμο, ζήτησε αναδρομική επιστροφή των παραπάνω δημοτικών τελών για τα επιπλέον τετραγωνικά που έχει πληρώσει τα τελευταία σαράντα χρόνια.

 

Έπρεπε να είμαι μπροστά να δω το ύφος του υπαλλήλου.

πυργιωτης εισαι φυσικα ;; αυτα μονο στην πυργο γινονται ...εχω και εγω εναν ιδιο πελατη ...εκανε αιτηση επιστροφης με ολα αυτα που λες αλλα δεν βγαζουμε ακρη ..εχεις κανει κατι αλλο ;;; 

Link to comment
Share on other sites

μια και το εφερε η κουβεντα ... τελικα για το εξοικομο α τετραγωνικα της ΔΕΗ πρεπει ή δεν πρεπει να ειναι ιδια με το Ε9 και την αδεια χαχαχ εχω κανει ερωτημα αλλα δεν βλεπω να περνω απαντηση ... 

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.