Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφίες για έλεγχο νομιμότητας οικοδομής


Recommended Posts

Μας ζητήθηκαν φωτογραφίες από όλη την οικοδομή για τον έλεγχο της νομιμότητας της. Εμείς θέλουμε να κάνουμε απλά προσθήκη στο κατάστημα του ισογείου της οικοδομής. Ξέρει κανείς τι πρέπει να κανουμε αν οι άλλοι έχουν κάνει παρανομίες και έχουν κλείσει τους ημιυπαίθριους χώρους?

Link to comment
Share on other sites

Βασικά φωτογραφίες πάντα ζητούνται για ότι και να κάνεις. Δεν είναι κάτι παράξενο. Αν στο κατάστημα του ισογείου δεν υπάρχουν παρανομίες, δεν φαντάζομαι να υπάρχει λόγος να ανησυχείς εσύ.

Link to comment
Share on other sites

Η κάθε οικοδομή αποτελεί ενιαίο σύνολο. Άρα η προσθήκη άφορα την οικοδομή και όχι «απλά το ισόγειο».

Όταν πρόκειται για συνιδιοκτησία (δλδ οι περισσότερες περιπτώσεις οικοδομών) οι ιδιοκτήτες είναι συνυπεύθυνοι απέναντι στο νομό για το σύνολο της οικοδομής. Αν η οικία πολεοδομία διαπιστώσει παραβάσεις μπορεί να παγώσει το αίτημα του πελάτη σου.

Link to comment
Share on other sites

Χαμογελαστε στο φακο!!! ΑΝ υπαρχουν παρανομιες (απο χοντρες οπως Η/Χ μεχρι μικρες οπως κλιματιατικα χωρις αναλογη αδεια) υπαρχει προβλημα.. Και δυστυχως πρεπει να ανησυχεις και εσυ.. Γιατι αντε πες τα κλιματιστικα κατι γινεται.. Τα λοιπα ομως???????

Link to comment
Share on other sites

Εσύ φωτογράφισε μόνο το ισόγειο. Αν δεν του κάνει και θέλει να φωτογραφίσεις ολόκληρη την οικοδομή τότε είναι 2 τα τινα. α)Του πας την φωτογραφία ώς έχει και αφήνεσαι στην διακριτικότητα του για το αν θα παρακάμψει η αν θα θεωρήσει μεγάλες τις παρανομίες της υπόλοιπης οικοδομής και να σου ζητήσει τακτοποίηση-νομιμοποίηση της οικοδομής με ότι συνεπάγεται αυτό(τεράστια χρονική καθυστέρηση-κόστος για τον ιδιοκτήτη αλλά και επιπλέον αμοιβή για τον μηχανικό). β) Μαθαίνεις το photoshop

Link to comment
Share on other sites

Και πες ότι το' κανες το φωτοσοπάρισμα (που σε αυτό το καλό φόρουμ λέμε ''όχι'' διότι συνεργία σε έγκλημα είναι). Για την ψυχή του γάτου σου το κάνεις? Σκάσε φίλε το έξτρα χιλιάρικο (που θα το τσοντάρουν οι ένοικοι που έχουν λερωμένη τη φωλιά) ή βρες κάποιον άλλο να το κάνει!

 

Θεωρητικά πάλι γιατί τέτοια δεν κάνουμε, ναι?

Link to comment
Share on other sites

Προσωπικα δεν θα πειραζα τιποτα αν οι παρανομιες ηταν χοντρες και σχετικα δυσκολο να αποδειχτουν μεταγενεστερες της φωτογραφησης..

 

Οπως εχω πει και αλλου μου εχει τυχη να πειραξω κλιματιστικα και τεντες, αντε και καμια ξυλινη περγκολα, αλλα μεχρι εκει νομιζω..

 

Αλλωστε η φωτο απο πισω πρεπει να εχει ημερομηνια και υπογραφη.. Δεν ειναι απλως ενθυμια απο μια ωραια εκδρομη..

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.