Μετάβαση στο περιεχόμενο
ΖVD

Κατασκευή κεκλιμένου δαπέδου στο FESPA

Recommended Posts

Καλησπέρα σας! Εδώ και λίγες μέρες έχω ξεκινήσει να δουλεύω το πρόγραμμα FESPA, πάνω στο οποίο θα κάνω και την διπλωματική μου εργασία. Το κτίριο στο ισόγειο έχει ένα αμφιθέατρο, δηλαδή κεκλιμένο δάπεδο και έχω πρόβλημα στο πως θα προσομοιωθεί αυτό στο FESPA. Γενικά έχω κάνει πολλές προσπάθειες βάζοντας κομμάτι κομμάτι του κτιρίου σε άλλο όροφο, αλλά όλο κάτι προκύπτει. Θα ήθελα και τη δική σας γνώμη ή αν κάποιος το έχει αντιμετωπίσει σε κάποια δική του μελέτη να μου δώσει μια κατεύθυνση.

Μοιράσου αυτή την δημοσίευση


Link to post
Share on other sites

Ο τρόπος περιγράφεται στο εγχειρίδιο του FESPA. Αν δεν σου βγάζει συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας, μπορείς να το βρεις στον υποφάκελο "Οδηγίες Χρήσεις", που βρίσκεται στον φάκελο που εγκαταστάθηκε το πρόγραμμα.

Σε γενικές γραμμές σχεδιάζεις κανονικά μία οριζόντια πλάκα και μετά αλλάζεις τα υψόμετρα των κόμβων. Στο εγχειρίδιο θα τα δεις αναλυτικά.

  • Upvote 1

Μοιράσου αυτή την δημοσίευση


Link to post
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.