Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μελέτη Ενίσχυσης


 

Recommended Posts

Πράγματι αυτό είναι το michanikos.gr!!!!! Ευχαριστώ πολύ για τις απόψεις και τις συμβουλές σας. Η αλήθεια είναι πως για καθαρά οικονομικούς λόγους το ποιο πιθανό είναι πως οδεύω προς εκτοξευόμενο από την κάτω πλευρά με νέο οπλισμό και τα απαιτούμενα βλήτρα. Και πάλι ευχαριστώ για την βοήθεια, ελπίζω να μπορέσω να την ανταποδώσω με την πρώτη ευκαιρία.

 

tελικά πως πραγματοποίησες την κατασκευή? Εχω μια περίπου ίδια περίπτωση. Αν έκανες εκτοξευόμενο από κάτω, τι οπλισμό έβαλες (για όλο το νέο στατικό ύψος+φορτία προφανώς) και κυρίως πως τους αγκύρωσες? Ακόμα με τους δοκούς τι έκανες ? Εβαλες και εκεί νέο οπλισμό (μετά το έλεγχο έστω ότι προκύπτει νέος).... και ότι άλλο θα ήταν χρήσιμο από την διαδικασία εφαρμογής.

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 21
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Τελικά τα πράγματα έγιναν περίπου όπως είχα δείξει και στο τμήμα της κάτοψης που ανέβασα σε προηγούμενο post. Η ενίσχυση έγινε με εκτοξευόμενο C30/37. Μετά την επίλυση δεν υπήρχε απαίτηση σε όλες τις δοκούς (6 σε κάθε κάτοψη δεν είχαν πρόβλημα) για επιπρόσθετο οπλισμό αλλά αποφασίσαμε να ενισχυθούν όλες υπέρ της ασφαλείας.

 

Οι πλάκες ενισχύθηκαν με εσχάρα Φ10/15 και βλήτρα για σύνδεση με τη παλιά πλάκα 4Φ12/m2. Η κάθε δοκός ενισχύθηκε με μανδύα και εκτός του νέου οπλισμού (άνω και κάτω) έχω βάλει 2Φ12 ανά παρειά, ΣΦ10/10 και επιπρόσθετα ένα Φ14 το οποίο διαπερνάει την υπάρχουσα δοκό για σύνδεση παλαιάς και νέας δοκού. Σε γενικές γραμμές έτσι έγινε εκτός αν αλλάξει κάτι στη πολεοδομία (που από συζήτηση με το στατικό της πολεοδομίας δεν το νομίζω). Ελπίζω να βοήθησα κάπως. Για ότι άλλο θέλεις εδώ είμαι.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.