Μετάβαση στο περιεχόμενο

πετρογκάζ και φιάλη υγραερίου για μαγείρεμα σε εξώστη


Mariaaaa

Recommended Posts

Καλησπέρα. Μένω στον τέταρτο όροφο πολυκατοικίας και στον πρώτο όροφο έχουμε βγάλει στο μπαλκόνι πετρογκάζ αυτό το κλασικό με τη φιάλη υγραερίου και μαγειρεύουν . Το μαγείρεμα γίνεται όλες τις ώρες της ημέρας με αποτέλεσμα να ενοχλούμε τόσο από το θόρυβο του μαγειρέματος κυρίως τηγανίσματος , όσο και από μυρωδιές οι οποίες έρχονται κατευθείαν στο σαλόνι μου . Κάναμε συστάσεις τόσο εγώ όσο και ο διαχειριστής αυτοί απτόητοι συνεχίζουν . Στη συνέχεια απευθύνθηκα στο αστυνομικό τμήμα οι οποίοι μου απάντησαν ότι αφού το μαγείρεμα δεν είναι κάτι παράνομο μπορούν κανονικά να μαγειρεύουν εκτός τις ώρες κοινής ησυχίας . Θα ήθελα να ρωτήσω και αν υπάρχει κάποιος να μου απαντήσει εάν πρώτον επιτρέπεται το μαγείρεμα στο μπαλκόνι δεύτερον εάν επιτρέπεται πετρογκάζ με φιάλη υγραερίου και τρίτον εάν υπάρχει κάποιος νόμος κάτι για να τον επικαλεστώ . 

Ευχαριστώ Εκ των προτέρων 

Edited by Pavlos33
Link to comment
Share on other sites

Δες και την απόφαση 8192/2008 ΜΟΝΟΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ στο policenet.gr, χρήσιμη είναι διότι αναφέρει και τα περί ... ασφαλείας και μέτρων προστασίας ...

Edited by georgegaleos
Link to comment
Share on other sites

ε ρε! εδώ δεν ισχύει το  κόρακας κοράκου  μάτι δεν βγάζει,  αλλά ότι ΟΙ Κόρακες Κοράκου μάτι δεν βγάζουν

Edited by ΚΑΝΑ
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.