Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πισίνα "προκάτ"


Recommended Posts

αγαπητοί συνάδελφοι θα ήθελα να ρωτήσω τι μελετες απαιτουνται για να εκδοθει αδεια κατασκευης πισινας σε κατοικια εκτος εχεδιου.

η πισινα ειναι προκατασκευασμενη και οπως υποστηριζει η εταιρια το μονο που χρειαζεται απο τον μηχανικο ειναι αδεια εκσκαφων! ισχυει κατι τετοιο? ευχαριστω

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

δεν ισχύει, καλύτερα μίλα με την τοπική Πολεοδομία και το μηχανικό σου.

ουπσ! τώρα πρόσεξα την ημερομηνία του post. Πιαθνότατα η πισίνα θα είναι ήδη έτοιμη.

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Καλησπέρα σε όλους.θα ήθελα να ρωτησω μιας και δεν εχω ασχοληθει ποτε με αδεια πισινας. θελω να βγάλω μια αδεια σε ηδη υπαρχων κτιριο (η αδεια εχει ληξει) για πισινα 21 τ.μ. αλλα προκατ. επειδη δεν μπορω να βρω ακρη απο τισ πολεοδομιες. τι μελετες χρειαζονται ωστε να βγαλω στο πελστη μου το κοστος και ο αναυτικος προυπολογισμος τι ειναι?βγαινει με καποιο προγραμμα?υπαρχει καποιο λινκ στι ινερνετ που το βγαζει? ειμαι πολυ μπερδεμενη..

Link to comment
Share on other sites

  • 3 years later...

Καλημέρα συνάδελφοι,

Τα ερωτήματα μου είναι τα εξής, άμα μπορεί κάποιος να με βοηθήσει. Βλέπω στο ΝΟΚ , ότι για απλή περιτοίχιση σε εκτος σχεδίου περιοχες δεν απαιτείται άδεια δόμησης για "περιτοιχιση απο λιθοδομή υψους 1 μετρου.... ΧΩΡΙΣ χρηση σενάζ........, σε περίπτωση δηλαδή εντός οικισμου που επιθυμείται να γίνει μαντρότοιχος με σενάζ υψους 0,50μ και πλέγμα απο πανω περίπου ένα μέτρο και αυτό δεν με καλύπτει ουτε καν άδεια μικρής κλίμακας??και ένα 2ο βλέπω επίσης στο ΝΟΚ ότι με έγκριση έγκριση εργασιών μικρής κλίμακας μπορείς να φτιάξεις πισίνα με κάποιες προυποθέσεις. Σε περιπτωση όπου πραγματοποιηθούν και εκσκαφές και επιχώσεις μπορεί να με καλύψει άδεια μικρής κλίμακας??(προκάτ πισίνα)

 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων  

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.