Μετάβαση στο περιεχόμενο

StruCad Engineer


Replicator

Recommended Posts

H Computer Control Systems πρόκειται να ανακοινώσει μια προσφορά που αφορά την έκδοση Engineer του προγράμματος σχεδίασης μεταλλικών κατασκευών StruCad, η οποία απευθύνεται στους μελετητές μηχανικούς.

 

Για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, το StruCad Engineer θα διατεθεί σε εξαιρετικά προσιτή τιμή και θα συνοδεύεται από ειδικό tutorial ταχύτητης εκμάθυνσης στα Ελληνικά.

 

Η βασική τιμή εκκίνησης του StruCad Engineer θα είναι 950 Ευρώ + ΦΠΑ !

 

Περισσότερα σε λίγες μέρες.

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 45
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ευχάριστα νέα.

Να μην παραλείψετε όμως να μας πείτε και το ετήσιο κόστος "συντήρησης" καθότι αυτό, σε βάθος μιας δεκαετίας ή και λιγότερο, είναι που καθορίζει το κόστος "λειτουργίας" ενός λογισμικού και όχι το αρχικό κόστος αγοράς.

Link to comment
Share on other sites

Συμπληρωματικές πληροφορίες:

 

Συγγράφουμε ειδικό tutorial από σχεδόν μηδενική βάση ειδικά για την έκδοση Εngineer.

 

Δεν υπάρχει έκδοση demo του StruCad, καθώς δεν υπάρχει περίπτωση κάποιος μόνος του να αντιληφθεί πέρα από το 5-10% των δυνατοτήτων του λογισμικού.

 

Αρκετές πληροφορίες για δυνατότητες και (ισχύουσες) τιμές έχουν σημειωθεί και σε άλλο topic ( http://www.michanikos.gr/showthread.php?t=5295&page=4). Σύμφωνα με το ισχύοντα τιμοκατάλογο το Engineer στοιχίζει 4.500€ + ΦΠΑ (με 12μηνη συντήρηση), η εκπαίδευση 1000€ + ΦΠΑ, και η ετήσια συντήρηση 675€ + ΦΠΑ.

 

Δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη το σύνολο της τιμολογιακής πολιτικής σε σχέση με τη συγκεκριμένη προσφορά. Υπάρχουν αρκετές παράμετροι που πρέπει να ληφθούν υπόψη.

 

Στην έκθεση ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ την επόμενη εβδομάδα θα γίνει η επίσημη ανακοίνωση της προσφοράς (τι θα περιλαμβάνεται στα 950 Ευρώ, τα κόστη συντήρησης και αναβαθμίσεων σε μεγαλύτερες εκδόσεις, κτλ.)

Link to comment
Share on other sites

Me 4500E τι ακριβως παιρνουμε???Μπερδευτικα λιγο.....

 

Δε γινεται ολες αυτες οι πληροφοριες να δημοσιευτουν και στο σαιτ της ccs????

Link to comment
Share on other sites

Me 4500E τι ακριβως παιρνουμε???Μπερδευτικα λιγο.....

 

Δε γινεται ολες αυτες οι πληροφοριες να δημοσιευτουν και στο σαιτ της ccs????

 

Ανέφερα ότι την επόμενη εβδομάδα θα βγεί αναλυτική ανακοίνωση, η οποία φυσικά θα ανέβει και στο site.

Link to comment
Share on other sites

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

==========

To StruCad Engineer είναι λογισμικό για την σχεδίαση μεταλλικών κατασκευών, εξειδικευμένο για τις σχεδιαστικές απαιτήσεις του μελετητή μηχανικού. Αποτελεί ειδική έκδοση του πασίγνωστου StruCad, του πλέον επιτυχημένου συστήματος παραγωγής σχεδίων στη βιομηχανία μεταλλικών κατασκευών. Κάθε χρόνο στην Ελλάδα, εκατοντάδες μεταλλικά κτίρια κατασκευάζονται με βάση τα σχέδια που παράγονται από το StruCad.

 

To StruCad Engineer περιλαμβάνει όλες τις προηγμένες λειτουργίες του StruCad, ώστε ο μηχανικός να είναι σε θέση να παράγει τα σχέδια μελέτης με ασφάλεια, ταχύτητα και απόλυτη ακρίβεια εργαζόμενος σε ένα φιλικό και εύχρηστο περιβάλλον. Παρέχει τη δυνατότητα αυτόματης παραγωγής αναλυτικών καταλόγων υλικών καθώς και κοστολόγησης υλικών και εργασιών. Διασυνδέεται με τα πιο διαδεδομένα λογισμικά ανάλυσης κατασκευών έτσι ώστε να αυτοματοποιείται η εισαγωγή του στερεού μοντέλου.

 

Το StruCad Engineer υποστηρίζεται από το έμπειρο τμήμα τεχνικής υποστήριξης μεταλλικών κατασκευών της CCS, το οποίο παρέχει υποστήριξη υψηλού επιπέδου στο κλάδο των μεταλλικών κατασκευών επί 20 χρόνια. Συνοδεύεται από αναλυτικό εγχειρίδιο εκμάθησης στα Ελληνικά, ενώ παράλληλα διοργανώνονται ολοκληρωμένα σεμινάρια εκπαίδευσης στο εργαστήριο StruCad της CCS.

 

Χαρακτηριστικά :

• Ταχύτατη μοντελοποίηση του μεταλλικού φορέα στις 3 διαστάσεις με την βοήθεια αυτόματων οδηγών και εξειδικευμένων εντολών.

• Παραμετρικός ορισμός και μοντελοποίηση εκατοντάδων τύπων συνδέσεων.

• Αυτόματοι έλεγχοι συμβατότητας (clash checks).

• Επικοινωνία με προγράμματα ανάλυσης κατασκευών για αυτόματη ανάγνωση φορέα και διατομών.

• Αυτόματη παραγωγή γενικών σχεδίων (όψεις, κατόψεις, τομές, λεπτομέρειες)

• Πλήρες περιβάλλον σχεδίασης 2 διαστάσεων (StruCad 2D)

• Δυνατότητα ελεύθερης διανομής του τρισδιάστατου μοντέλλου (Struwalker) και των σχέδιων (Drawings Viewer) σε συνεργάτες.

• Παραγωγή καταλόγων υλικών και αυτόματη κοστολόγηση υλικών και εργασιών.

 

 

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

==============

Το StruCad Engineer θα διατίθεται στην Ελληνική αγορά μέχρι τις 15 Ιουλίου 2009 στην ειδική τιμή των 950€+ΦΠΑ. Στην τιμή αυτή περιλαμβάνονται :

• 1 Αδεια χρήσης λογισμικού StruCad Engineer

• Εγχειρίδιο γρήγορης εκμάθυνσης στα Ελληνικά

• Συμμετοχή 1 ατόμου σε 6ωρο σεμινάριο στα γραφεία της CCS

• 30 ημέρες τεχνική υποστήριξη

 

Συντήρηση και αναβαθμίσεις : Ειδικά για τις άδειες χρήσης StruCad Engineer που θα αγοραστούν κατά τη περίοδο της προσφοράς το συμβόλαιο συντήρησης στοιχίζει 450€+ΦΠΑ και περιλαμβάνει τηλεφωνική τεχνική υποστήριξη και δωρεάν αναβαθμίσεις του λογισμικού για διάστημα 12 μηνών. Σε περίπτωση προαγοράς της 12μηνης συντήρησης μαζί με την άδεια χρήσης, το τελικό κόστος διμορφώνεται στα 1.350€+ΦΠΑ.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.