Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Είμαι νέος συνάδελφος και εξετάζω το ενδεχόμενο να αναλάβω μια άδεια μικρής κλίμακας για συντήρηση όψεων με χρήση ικριωμάτων και έχω μερικές απορίες:

1. Μπορώ να διαχωρίσω την έκδοση της άδειας από την ανάθεση της επίβλεψης των εργασιών;
    Το ρωτάω αυτό για δύο λόγους:
    α) Αν δεν προχωρήσουν οι εργασίες άμεσα και ο πελάτης επιλέξει άλλο μηχανικό για την εκτέλεση του έργου.
    β) Αν εγώ δεν συμφωνώ με την επιλογή του αναδόχου/εργολάβου ή του ιδιοκτήτη για την εγκατάσταση των ικριωμάτων, επειδή δεν πληροί τις απαραίτητες προϋποθέσεις και, επομένως, δεν είμαι διατεθειμένος να εγκρίνω την εγκατάσταση.

2. Πέρα από την ασφάλεια αστικής ευθύνης μηχανικού, υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω για να διασφαλίσω τη θέση μου σε περίπτωση ατυχήματος ή προβλήματος;

3. Είμαι εγώ υπεύθυνος για τον σχεδιασμό της εγκατάστασης των ικριωμάτων και πρέπει να συντάξω σχέδιο για αυτά ως μέρος της άδειας;

Μου φαίνεται αρκετά μεγάλο το ρίσκο για μια αμοιβή της τάξεως των 500 ευρώ. Θα εκτιμούσα ιδιαίτερα τη γνώμη πιο έμπειρων συναδέλφων.

• Απαντήσεις 1,8k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.