Μετάβαση στο περιεχόμενο

Απαγόρευση μετακίνησης στο κέντρο της Αθήνας: Μόνο με SMS η πρόσβαση από 15 Ιουνίου


Engineer

Recommended Posts

   Δεν ξέρω αν το' χαν πει  ότι δε θα υπάρξει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο ανάπλασης και ότι οι παρεμβάσεις θα γίνονται με δοκιμές, (!!!) .....

αλλά αυτό θα  ήταν η επιτομή της προχειροδουλειάς που ποτέ δεν θα δώσει οριστικά αποτελέσματα για καταληκτική κρίση. Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις  μόνο ως συνολική επέμβαση μπορούν να δώσουν οριστικά μετρήσιμο αποτέλεσμα και μόνο μετά από αρκετό χρονικό διάστημα όταν θα έχει ισορροπήσει η παράπλευρη κυκλοφορία με αποδεκτές η συμφορικές ροές και θα έχουν βιωματικά αφομοιωθεί από τους χρήστες οι αστικές αλλαγές. Τότε  μόνο  μπορούν να πάρουν τον χαρακτήρα της μόνιμης επέμβασης.  Το καθημερινό ράβε-ξήλωνε και βλέπουμε,  το μόνο που θα πετύχει είναι να αιφνιδιάζει κάθε φορά, τα δε μερικά αποτελέσματα των δοκιμαστικών επεμβάσεων σε καμία περίπτωση δεν είναι ικανά να προιονίσουν  αθροιστικά το τελικό αποτέλεσμα.  Θα προκύπτουν δηλαδή  άδηλα αποτελέσματα από τις αλληλοεξαρτήσεις των μερικών επεμβάσεων τα οποία  δεν μπορούν να φανούν αν δεν έχει ολοκληρωθεί η αστική ανάπλαση. 

Οι παλινωδίες των δοκιμαστικών  επεμβάσεων μόνο αναμπουμπούλα θα φέρουν...

Αλλά στην αναμπουμπούλα χαίρονται οι λύκοι και από δαύτους έχουμε πολλούς για να χαρούν ....!!!!!!

Edited by Anton_civeng
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.