Μετάβαση στο περιεχόμενο

Προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές στο εξωτερικό


jackpot

Recommended Posts

Γιατί διπλοθεσίτης ? Πλέον στα περισσότερα μεταπτυχιακά πληρώνεις, οπότε αν έχεις 1ο τίτλο σπουδών και σε κάνουν δεκτό μπορείς να παρακολουθήσεις. Τώρα αν ταυτόχρονα έχεις μπει και σε κάποια άλλη σχολή δεν νομίζω ότι επηρεάζει σε τίποτα.

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 30
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

απαγορευεται αλλα υπαρχει τροπος να γινει και το κανουν πολλοι χωρι2 να ενημερωνουν τα δυο αντιστοιχα τμηματα,δηλαδη δεν καταθετουν τα ακριβη στοιχεια...

 

Στο θεμα μας τωρα!Πως ειναι οι μεταπτυχιακες κ οι προπτυχιακες στο εξωτερικο γερμανια η κ σουηδια?Τι δυσκολιες μπορει να συναντησει καποιος κ τι παιζει με τις εξετασεις?Εαν κοπεις σε ενα μαθημα δυο φορες σε διωχνουν?

 

όχι φίλε, εννούσα οτι τα πανεπιστήμια στην ελλάδα έχουν σχέση με οίκους ανοχής και αυτό που περιγράφεις (να κανεις πτυχίο και παράλληλα μεταπτυχιακό και τα δύο full time) δεν γίνονται παρα μόνο εδώ και σε μικρές αφρικανικές δημοκρατίες. Σε σοβαρά εκπαιδευτικά συστήματα, αυτά δεν γίνονται.

 

πάντως για τον προβληματισμό σου ξαναλέω: πόσο χρονών είσαι και τι θες να κάνεις στη ζωή σου?

 

Μπαινω στα 24 γενικως με ενδιαφερει η φυσικη οποτε και σκεφτομαι κατατακτηριες σε ενα τμημα φυσικης 3 χρονο στο εξωτερικο μαλλον διοτι εδω λενε ειναι πολυ πικρα, παραλληλα με μεταπτυχιακο σε παρεμφερες θεμα αυτο λογω του οτι δεν μπορω να πω ξαφνικα στους γονεις παω για σπουδες φυσικης γτ θα τους παρω ξαπλωτους.Τωρα θα μου πεις οτι οι φυσικοι κανουν μεταπτυχιακα στην ηλεκτρολογια για επαγγελματικη αποκατασταση,αλλα εμενα με ενδιαφερει η καθαρη φυσικη οποτε και το τραβαω μεχρι τελικης πτωσης αμα λαχει8-)

Link to comment
Share on other sites

έλεος, θα τελειώσεις 3 σχολές γιατι δεν μπορείς να το πεις στους γονείς σου

 

εγω σου προτείνω με το καλό να τελειώσεις τους Ηλεκτρολόγους και μετά να αποφασίσεις τι άλλο σε ενδιαφέρει και ήρεμα να το ανακοινώσεις και στους γονείς σου

 

αυτά με 2 σχολές και πόσα μαθήματα επιτρέπεται να χρωστάς είναι πασαλείμματα

 

και ακόμη και αν σε ενδιαφέρει η φυσική να ξέρεις πως η φυσική είναι ένας ολόκληρος κόσμος

και από αυτή κάτι θα διλέξεις για να εξειδικευτείς

 

μήπως απλά να κάνεις ένα μεταπτυχιακό στο Φυσικό

Link to comment
Share on other sites

Φυσικα και ξερω που θα εξειδικευτω και αφου βγηκε ο ομπαμα αφρικανος πλανηταρχης ολα γινονται!:smile:

 

Περα απο τα γραφειοκρατικα αυτο που με κολαει ειναι οι ποικιλες αποψεις σχετικα με τις σπουδες εξω.Αλλοι λενε σε γονατιζουν αλλοι λενε οτι απλως θελουν να καταλαβεις και σε περνανε και με βαθμο και οτι τελειωνεις και στην ωρα σου.Επισης ακουσα αυτο τελευταια οτι εαν κοπεις δυο φορες στο μαθημα σε διωχνουν.Επειδη δεν υπαρχει περιπτωση να μην το παθω αυτο γιαυτο ξεκιναω απο τα χειροτερα και μετα βλεπω και τα καλα.Εχει σπουδασει κανεις εξω απο εσας να δωσει κανα tip!?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Παντως οσοι εχουν σπουδασει εξωτερικο διαδιδουν τις φημες των σπουδαγμενων αλλα μολις παμε να μιλησουμε για λεπτομεριες στις σπουδες ολοι κανουν τις παπιες.

 

εδω εισαι λαθος..εγω στο τει στο τμημα αυτοματισμου εχω καθηγητες απο αμερικη και αγγλια και οι γνωσεις τους στο αντικειμενο ειναι παρα παρα πολλες...ουσιαστικα τα ξερουν ολα

 

απο την σχολη σου μπορεις να διαλεξεις πολλα μεταπτυχιακα με θεμα την φυσικη..

Link to comment
Share on other sites

Παντως οσοι εχουν σπουδασει εξωτερικο διαδιδουν τις φημες των σπουδαγμενων αλλα μολις παμε να μιλησουμε για λεπτομεριες στις σπουδες ολοι κανουν τις παπιες.

 

Ώπα, χαλάρωσε ρε Romper Stomper ... Μην τα ισοπεδώνεις όλα. Υπάρχουν και καλά πανεπιστήμια έξω (για δες στην Γερμανία ή Ιταλία - μιλάω πάντα για τον τεχνικό κλάδο).

Link to comment
Share on other sites

Χα ,ρε για πληροφοριες ψαχνω στις σπουδες οχι για ψυχαγωγια...τι γινεται γερμανια ποσο καιρο μπορεις να χρωστας ενα μαθημα και εαν καποιος κοπει δυο φορες σε ενα μαθημα γιατι τον διωχνουν?

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

εγω τελειωσα τη σχολη Μηχανολογων Μηχανικων και τωρα θελω να ψαξω για μεταπτυχιακο πανω στην ενεργεια. Μπορει καποιος να με βοηθησει πως να αρχιζω να ψαχνω? ποια ειναι τα καλυτερα? γνωριζει κανεις?

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.