Μετάβαση στο περιεχόμενο

Νέα Ιστοσελίδα ΙΕΚΕΜ - ΤΕΕ


agram

Recommended Posts

Το Ινστιτούτο Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης του ΤΕΕ (ΙΕΚΕΜ - ΤΕΕ) στα πλαίσια της αναβάθμισης των υπηρεσιών που παρέχει στους μηχανικούς αναβάθμισε πρόσφατα και την ιστοσελίδα του.

 

Η νέα ιστοσελίδα (http://www.iekemtee.gr) είναι πιο φιλική και εύκολη στη χρήση σε σχέση με την προηγούμενη και αν και βρίσκεται ακόμα σε φάση δοκιμών σύντομα θα αποκτήσει πλήρη λειτουργικότητα.

 

Μια σημαντική καινοτομία σε σχέση με το παρελθόν είναι η ανάπτυξη πλατφόρμας e-learning ώστε σύντομα να καλύπτονται και οι ανάγκες όλων όσων δεν βρίσκονται κοντά στις δομές του ΙΕΚΕΜ ή λόγω χρόνου δεν μπορούν να παρακολουθήσουν τα σεμινάρια από κοντά.

 

Κάθε παρατήρηση για βελτίωση της ιστοσελίδας ή προτάσεις για περαιτέρω υπηρεσίες μέσω του ΙΕΚΕΜ είναι φυσικά ευπρόσδεκτες.

 

Φιλικά

Αντρέας Γραμματικογιάννης

Μέλος Δ.Σ. ΙΕΚΕΜ-ΤΕΕ Α.Ε.

Link to comment
Share on other sites

Συγχαρητήρια για τον καινούργιο σας ιστότοπο.

 

Παρατηρήσεις:

"...Το παράρτημα καταλαμβάνει τρεις ορόφους του οκταόροφου κτιρίου - ιδιοκτησίας ΤΣΜΕΔΕ - όπου στεγάζεται και το Τ.Ε.Ε. / Τ.Κ.Μ...."

Το ΤΕΕ/ΤΚΜ έχει μετεγκατασταθεί στο καινούργιο κτήριο επί της Μ. Αλεξάνδρου.

 

Προτάσεις:

1) Τα "links" να μεταφραστούν σε "Σύνδεσμοι"

2) Στον κατάλογο των Συνδέσμων θα μπορούσατε να προσθέσετε σύνδεσμο και προς το michanikos.gr που για τον πρόεδρο του ΤΕΕ Γιάννη Αλαβάνο, αποτελεί πρότυπο forum προς μίμηση από το ΤΕΕ σύμφωνα με συνέντευξή του που δημοσιεύθηκε στο Ενημερωτικό Δελτίο του ΤΕΕ υπ' αριθμό 2521 (βλ. ΕΔΩ).

Link to comment
Share on other sites

Καλή αρχή ,μακάρι η τηλεκατάρτιση να δουλεψει , για τα μέλη που δεν μένουν σε πόλεις με τα (λίγα) παραρτήματα που υπάρχουν .

Τα links (σύνδεσμοι ) με τον Maxthon (Inernet explorer 7) που χρησιμοποιώ μου εμφανιζουν πριν τα www.ένα <--[if!vml]--> .Με firefox δουλεύει εντάξει.

 

Αν εμπλουτίζεται με υλικό θα είναι πολύ χρήσιμος ιστότοπος

Link to comment
Share on other sites

καλή αρχή στο νέο ιστότοπο.

 

Εύχομαι το εγχείρημα της τηλεκατάρτισης να πετύχει και το ΙΕΚΕΜ-ΤΕΕ να αναλάβει πολύ πιο ενεργό ρόλο στην επιμόρφωση και εκπαίδευση των μηχ/κων

Link to comment
Share on other sites

Χάρη το έχoυμε ήδη αναφέρει στον administrator οπότε θα κάνει την προσθήκη με το michanikos.gr τις επομένες μέρες

 

Tectonator, η λογική είναι να επεκταθεί σε όσο το δυνατό περισσότερα σεμινάρια. Βέβαια το επόμενο διάστημα θα λειτουργήσει δοκιμαστικά (η δοκιμή θα γίνει στα πλαίσια του επιδοτούμενου προγράμματος e-μηχανικοί) μόλις βρουμε τις ατέλειες και κάνουμε οποιες διορθώσεις χρειαστεί θα το επεκτείνουμε

 

Καλή εβδομάδα

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

@agram

Ευχαριστούμε για την προσθήκη του michanikos.gr στους προτεινόμενους συνδέσμους του επίσημου ιστοτόπου του ΙΕΚΕΜ/ΤΕΕ. Κοιτάξτε ΕΔΩ κάτω-κάτω.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.