ILIASTOP Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2008 Να'σαι καλά συνάδελφε. Κάποια στιγμή θα χρειαστώ και εγώ κάτι. Από περιέργεια τι χρεώνουν για τα στοιχεία? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARS Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2008 τπτ για Εύβοια ξέρει κανείς για σχέδια πόλεως? Link to comment Share on other sites More sharing options...
strudel7878 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2008 Να'σαι καλά συνάδελφε. Κάποια στιγμή θα χρειαστώ και εγώ κάτι.Από περιέργεια τι χρεώνουν για τα στοιχεία? Για τα ορια οικισμών χρεώνουν 300 ευρώ τον νομό. Σου δίνουν τα όρια σε μια polyline σε εγσα 87. Οπότε αν έχεις γεωαναφερμένους χάρτες (ευτυχώς έχω) είσαι κομπλέ. Και πάλι ευχαριστώ. Νομίζω ότι αξίζουν τα λεφτά τους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2008 Τι είναι οι γεωαναφερόμενοι χάρτες και από που τους παίρνουμε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
strudel7878 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2008 Τι είναι οι γεωαναφερόμενοι χάρτες και από που τους παίρνουμε; απλά εχεις τους χάρτες σε μορφή raster πχ στο autocad σε πραγματικες συντεταγμένες και σε οποίο γεωδαιτικό σύστημα θες. Τώρα πια πουλάει και η ΓΥΣ αλλά τους έχει 100 ευρώ τον έναν. Εγώ τους έφτιαξα μόνο μου πάντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΒΑΣΙΛΗΣ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2008 και ι ΕΣΥΕ διαθέτει αρκετά ψηφιακά δεδομένα πόλεων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΒΑΣΙΛΗΣ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2008 Γεωαναφερόμενοι είναι οι χάρτεs (ψφιακοί και αναλογικοι) οι οποίοι αναφέρονται σε κάποιο γεωγραφικό σύστημα αναφοράς (πχ ΕΓΣΑ) δηλαδη με το που θα τους εισάγεις σε ένα πρόγραμμα να είναι σε κάποιο σστημα αναφορας . Τους παίρνουμε απο διάφορες υπηρεσίες. ΟΚΧΕ, ΓΥΣ, ιδιωτικές, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2008 Τι είναι οι γεωαναφερόμενοι χάρτες και από που τους παίρνουμε; απλά εχεις τους χάρτες σε μορφή raster πχ στο autocad σε πραγματικες συντεταγμένες και σε οποίο γεωδαιτικό σύστημα θες. Τώρα πια πουλάει και η ΓΥΣ αλλά τους έχει 100 ευρώ τον έναν. Εγώ τους έφτιαξα μόνο μου πάντως. Το θέμα είναι με τι ακρίβεια τους φτιάχνεις; Η ΓΥΣ πουλάει 100€ τον έναν, εννοείς τον 1:5000; Πουλάνε πουθενά γεωαναφερόμενες αεροφωτογραφίες (τύπου google π.χ.); Πόσο κοστίζουν και τι ακρίβεια έχουν; Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris_anst Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2008 πουλάει και η διεύθυνση Γεωργίας ορθοφωτοχάρτες αλλά είναι ακριβοί και χωρίς καλή ακρίβεια. Το google έχει καλύτερη ακρίβεια. Τους πεντάρηδες μπορείς να τους βρεις και από την περιφέρεια η από καμιά νομαρχία δωρεάν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΒΑΣΙΛΗΣ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2008 Οι Γεωαναφερόμενς αεροφωτογραφίες είναι ορθοφωτοχάρτες. Υπάρχουν ορθοφωτοχάρτες έγχρωμοι από τον ΟΚΧΕ σε αναλογική μορφή οι οποίοι μπορείς να τους γεωαναφέρεις εσύ με διάφορα δεδομένα που μπορεί να έχεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα