Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μελέτη πισίνας και υπογραφή της


Recommended Posts

Γεια σας,

ήθελα να ρωτήσω αν ένας πολιτικός ή αρχιτέκτονας μηχανικός έχει δικαίωμα να υπογράψει μελέτη κολυμβητικής δεξαμενής. Αναφέρομαι στην μελέτη που κατατίθεται στην πολεοδομία και αφορά την λειτουργία της δεξαμενής και έχει να κάνει με τον Η/Μ εξοπλισμό της.

Από όσο γνωρίζω πισίνες υπογράφουν οι Διπλωματούχοι Μηχανικοί όλων των ειδικοτήτων ή υπάρχει κάτι που αγνοώ;

Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

Δεν ξέρω την απάντηση στο ερώτημά σου. Αλλά αξιοποιώντας την Αναζήτηση (που βρίσκεται δεξιά από το Νέα μηνύματα και αριστερά από το Γρήγοροι σύνδεσμοι, στο πάνω μέρος της σελίδας) και μετά το Google Search, και εισάγοντας τον όρο πισίνα, μπορείς να πάρεις μία σειρά σχετικών με το ερώτημά σου θεμάτων.

 

Αφιέρωσε λίγο χρόνο.

Link to comment
Share on other sites

Τα Η/Μ πισίνας τα υπογράφει μηχανολόγος - ηλεκτρολόγος.Αν είναι διπλωματούχος τα υπογράφει όλα (υδρευση,αποχέτευση και ηλεκτρολογικα).Οι πτυχιούχοι ο καθενας το αντικειμενό του(μηχανολογος - υδρευση , αποχέτευση και ηλεκτρολόγος - ηλεκτρολογικά).

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Οι μηχανολόγοι ΤΕΙ δεν μπορούν να υπογράψουν μεγάλες θερμαινόμενες πισίνες, τουλάχιστον τα 3 πρώτα χρόνια, αν η θέρμανση υπερβαίνει τις 40.000 θερμίδες.Μετά πάνε στις 200.000 θερμίδες αν θυμάμαι καλά.

Link to comment
Share on other sites

Το όριο πρέπει να είναι πολύ υψηλότερο των 40.000 θερμίδων. Έτσι ούτε θέρμανση μιας μεζονέτας δεν μπορούν καλά καλά να υπογράψουν...

Link to comment
Share on other sites

http://www.teiser.gr/diasyndesi/files/dikaiomata/mix/%CE%A0.%CE%94.657_70.pdf

Υπομηχανικοί Μηχανολόγοι πτυχιούχοι Ανωτέρας Τεχνικής Σχολής, άμα τη κτήσει του πτυχίου των, έχουσι τα εν τοις επομένοις άρθροις 2, 3, 4 και 5 δικαιώματα.

 

Την πρώτη τριετία:

Η εγκατάστασις δεν διαθέτει κεντρικήν θέρμανσιν μείζονα των 40.000 θερμομονάδων.( Kcal/h)

 

Σχετικά με την "κεντρικήν θέρμανσιν", εκτιμώ ότι περιλαμβάνεται και η πισίνα, αλλά αυτό είναι υποκειμενική άποψη. Ότι πει η πολεοδομία της περιοχής του καθενός.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.